Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Love, Simon (2018)

sabonis

Öne çıkan mesajlar

http://www.youtube.com/watch?v=ykHeGtN4m94

Konu: Simon Spier keeps a huge secret from his family, his friends, and all of his classmates: he's gay. When that secret is threatened, Simon must face everyone and come to terms with his identity.

Wonder'ın konusunu açmıştım, onunla tam aynı çizgide gitmese de benzer özellikler taşıyor. Bunda onun gibi ağlamadım ama göz dolduran 2-3 sahnesi var. Başarılı, izlenir. Bir de çocuğun oyunculuğunu baya beğendim.
Sosyal ağlarda paylaş

son donemde o kadar vasat filmler yapiyorlarki cash grab icin bu konularda hani bilmiyorum bole bi adim oteye koyulacak argumani ne su hikayenin

veya normieler seviyor bole hikayeleri dunno, o kadar cok coming out hikayesine sahit oldumki artik "so what" tepkisi veriyorsun

evet hani bir sirla yasamak igrenc birsey hemde bu kadar hayati sekillendiren, gunluk yalan soylemeye zorlayan

evet o ilk an, trailerde send tusuna bastiktan sonra ekrani kapamasi. butun bildigin normal yasamini kendi elinle yikmak, sevdigin insanlari kaybetme hatta onlarin seni hem maddi hem manevi incitme korkusu, geri donulemiyen bir yola girmis olmak ve o an ne tepki gelicegini bilememek. ilk gelen mesajlara bakmak, ilk olumlu mesaji defalarca okumak ve can simidi gibi ona tutunmak vs vs

ama sene 2018 ya, gercekten yeni nesil artik bu isleri bizim kusak kadar dert etmiyor. asiri rahatlar heleki modern dunyadan bahsediyorsak.

evet hala cok sorunlu bir alan, evet hala belli bri yasin ustu icin anormal bir durum, evet hala fazla duzgun film yapilmadigi icin para getiriyor sansasyon yaratiyorda citayi biraz yukseltmek lazim artik.

tek pozitif sey gordugum "faggot" ile "gay" ayrimini yapmis olmalari
Sosyal ağlarda paylaş

Buradan görüp izledim filmi, coming of age filmlerini tür olarak severim. Bu filmi de vasat üstü buldum.

Yeni nesil John Hughes filmi deniyormuş. Kısmen katılırım ama John Hughes'ün bence türün en iyilerinden olan Breakfast Club'a imza atmış olduğunu not düşmek gerek.

Filmin senaryosundan eşcinselliği çıkarıp kurarsak bayağı bir esprisini kaybederdi diye düşünüyorum. Ama bu, senaryonun kendi başına derli toplu olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Yeni nesil bu konuyu aştı gibi bir önermeye kesinlikle katılmıyorum. Bir kere eşcinsellik o kadar genel kabul görmüş bir şey değil. Kaldı ki, zaten masumiyetin kaybı temalı böyle filmlerde baş karakter bir arayış içindedir, sevdiği kıza açılamayan bir çocuk da olabilirdi kahraman. Protagonistin açmazlarının genelde aşılmış olması bile konu edilmesini engellemez. Filmin iyi olup olmasını bunlar etkilemez.

10 üzerinden 6 verirdim ama bu tarz bir yapımda eşcinselliğin baş köşeye konulmuş olmasından dolayı torpil yapıp 7 veriyorum.

Senaryoyu aslında Logan Miller'ın oynadığı karakter kurtarıyor. Reddedilme, "ezik" olma kısımları ona yüklenmiş. Oyunucu da iyi, önü açık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...