sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 http://www.youtube.com/watch?v=ykHeGtN4m94 Konu: Simon Spier keeps a huge secret from his family, his friends, and all of his classmates: he's gay. When that secret is threatened, Simon must face everyone and come to terms with his identity. Wonder'ın konusunu açmıştım, onunla tam aynı çizgide gitmese de benzer özellikler taşıyor. Bunda onun gibi ağlamadım ama göz dolduran 2-3 sahnesi var. Başarılı, izlenir. Bir de çocuğun oyunculuğunu baya beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 bunlar hep gencler icin filmler degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Böyle kızın hasta olupta erkek arkadaşının yanından ayrılmadığı bir film vardı. O güzeldi de gaylik için gözümü dolduramam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 "me, earl, dying jew" dediğin film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 "from the producers of random ergenlik pompa" bu tur hikayeler duzgun kitaplardan, terchien indie film olarak geldiginde guzel. hormonlara oynayinca tam tersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 arcane swing and a miss: https://www.amazon.com/Simon-vs-Homo-Sapiens-Agenda/dp/006234868X https://www.goodreads.com/book/show/19547856-simon-vs-the-homo-sapiens-agenda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 gelisine oturtmusum: said: Best Young Adult Debut of the Year trailerdan belli ne telde caldigi. mesela yukarida me and earl and the dying girl denmis. iyi yapilmisi ona benziyor. koydugun linke bak abi said: #1 Best Sellerin Teen & Young Adult Gay & Lesbian Fiction ahaha of ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 evet ana karakter teen olunca zaten otomatik bütün audience teen oluyor. tam bir geri kafalı mesajı tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 o ornek verdigim filmde de herkes teen. genre'daki her uygulamada herkes teen. hepsinde ayni tropelar var hasta arkadasdan egzantrik adult dosta. mesele o degil. ama sen oyle demisim gibi gostermeye calisiyorsun. sonra ben geri kafali oluyorum. ok b@b. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 son donemde o kadar vasat filmler yapiyorlarki cash grab icin bu konularda hani bilmiyorum bole bi adim oteye koyulacak argumani ne su hikayenin veya normieler seviyor bole hikayeleri dunno, o kadar cok coming out hikayesine sahit oldumki artik "so what" tepkisi veriyorsun evet hani bir sirla yasamak igrenc birsey hemde bu kadar hayati sekillendiren, gunluk yalan soylemeye zorlayan evet o ilk an, trailerde send tusuna bastiktan sonra ekrani kapamasi. butun bildigin normal yasamini kendi elinle yikmak, sevdigin insanlari kaybetme hatta onlarin seni hem maddi hem manevi incitme korkusu, geri donulemiyen bir yola girmis olmak ve o an ne tepki gelicegini bilememek. ilk gelen mesajlara bakmak, ilk olumlu mesaji defalarca okumak ve can simidi gibi ona tutunmak vs vs ama sene 2018 ya, gercekten yeni nesil artik bu isleri bizim kusak kadar dert etmiyor. asiri rahatlar heleki modern dunyadan bahsediyorsak. evet hala cok sorunlu bir alan, evet hala belli bri yasin ustu icin anormal bir durum, evet hala fazla duzgun film yapilmadigi icin para getiriyor sansasyon yaratiyorda citayi biraz yukseltmek lazim artik. tek pozitif sey gordugum "faggot" ile "gay" ayrimini yapmis olmalari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Buradan görüp izledim filmi, coming of age filmlerini tür olarak severim. Bu filmi de vasat üstü buldum. Yeni nesil John Hughes filmi deniyormuş. Kısmen katılırım ama John Hughes'ün bence türün en iyilerinden olan Breakfast Club'a imza atmış olduğunu not düşmek gerek. Filmin senaryosundan eşcinselliği çıkarıp kurarsak bayağı bir esprisini kaybederdi diye düşünüyorum. Ama bu, senaryonun kendi başına derli toplu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Yeni nesil bu konuyu aştı gibi bir önermeye kesinlikle katılmıyorum. Bir kere eşcinsellik o kadar genel kabul görmüş bir şey değil. Kaldı ki, zaten masumiyetin kaybı temalı böyle filmlerde baş karakter bir arayış içindedir, sevdiği kıza açılamayan bir çocuk da olabilirdi kahraman. Protagonistin açmazlarının genelde aşılmış olması bile konu edilmesini engellemez. Filmin iyi olup olmasını bunlar etkilemez. 10 üzerinden 6 verirdim ama bu tarz bir yapımda eşcinselliğin baş köşeye konulmuş olmasından dolayı torpil yapıp 7 veriyorum. Senaryoyu aslında Logan Miller'ın oynadığı karakter kurtarıyor. Reddedilme, "ezik" olma kısımları ona yüklenmiş. Oyunucu da iyi, önü açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar