masa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Letgoda gördüm evden işe gitmelik birşey sriyorum. Bisikletten hiç anlamiyorum. Zaten muhtemelen çalıntı. İş yapar mi, 120ye düştü? Resim gözükmüyor link koyuyorum, akşama düzeltcem inş. https://i.hizliresim.com/RD6Bj7.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 double fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 hizliresim yurtdışından erişilemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Esh said: double fail za Pisiklete bi 1000 TL ayırmak lazım ya düzgün bişi olsun istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 mokoko said: hizliresim yurtdışından erişilemiyor hizli resim ne abi zaten onu anlamadim ben sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Senin boombox'lı turbobass gibi bir şey işte kanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 adamlar ddos yedikten sonra butun yurtdisi trafigini kapamis helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 1000 tl bisiklete vermek istemiyorun. Bisikletten anlayan biri yazsin aliyim mi almiyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Bisiklete ait başka bir bilgi yok sadece fotoğraf var. Bisikletçi bir arkadaşa sordum. Çoğunluğu çelik, süspansiyon ortada seni yorar dedi. Böyle şeyler istiyorum. Anlayan yazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Ben anlıyorum da ne sorduğunu anlayamadım, 120 liralık bisikletin tartışılacak bir yanı yok zaten :) Hani sağa sola kitleyeyim yüzüne bakmasınlar, 2 km yol gideceğim zaten günde tekeri dönsün yeter diyorsan al gitsin ama herhangi bir beklentin varsa bisiklete dair fiyat ortada, olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Gereksiz bir süspansiyon var. Downhill bisikleti gibi. Üstteki yorumda yazılanlara katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Seperate said: Ben anlıyorum da ne sorduğunu anlayamadım, 120 liralık bisikletin tartışılacak bir yanı yok zaten :) Hani sağa sola kitleyeyim yüzüne bakmasınlar, 2 km yol gideceğim zaten günde tekeri dönsün yeter diyorsan al gitsin ama herhangi bir beklentin varsa bisiklete dair fiyat ortada, olmasın. Gerçekten çok mu yorar. Şehir içi 20-30 dk sürsem ter içinde mi kalirim? 2 ay sonra elimde kalir mi? Çok öasraf çıkarır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=aK_Ru6tScBE unutmayalim unutturmayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 120 liralık bisikletin neyini soruyon al binersin olmadı 250 ye satarsın sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 masa said: Seperate said: Ben anlıyorum da ne sorduğunu anlayamadım, 120 liralık bisikletin tartışılacak bir yanı yok zaten :) Hani sağa sola kitleyeyim yüzüne bakmasınlar, 2 km yol gideceğim zaten günde tekeri dönsün yeter diyorsan al gitsin ama herhangi bir beklentin varsa bisiklete dair fiyat ortada, olmasın. Gerçekten çok mu yorar. Şehir içi 20-30 dk sürsem ter içinde mi kalirim? 2 ay sonra elimde kalir mi? Çok öasraf çıkarır mı? Süspansiyon denilen şey evet etkiler çünkü senin verdiğin eforun bir kısmını alacak ve yola yansıtmayacak, konfor olarak sana dönecek vs. ama gerek yok dağ bisikleti kullanıp gerekli alanda kullanmıyorsan. Düzgün giyinirsen 20-30 dk şehir içi ter içinde kalmazsın ama trafiğin temposuna da ayak uydurman gerekeceği için püfür püfür gidemezsin özellikle de istanbuldaysan. Ha tabii yoluna da bağlı tamamen yokuşsa pertin çıkar vs vs. 2 ay sonra elinde kalabilir 120 liraya satıyor adam sonuçta, bisiklete bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Her gün işime bisiklet ile giden biriyim ve oğlumu da arka kısımda çocuk koltuğunda taşımaktayım. Casual kullanıcıyım denilebilir. Bildiklerim; Boyuna uygun olmalı, koltukta oturur durumda bacağın tam düz olduğunda pedal da en alt noktaya rahatça ulaşmalı, dizde kırık olmamalı(tam güç verebilmek için) Kadrosu alaşım alüminyum olmalı hafiflik sağlar çelik kadrolar çağ dışı bence Şehir içi kullanıyorsak kesinlikle ince tekerli olmalı, arada arkadaşların dağ bisikletlerini deniyorum yok böyle hantallık. Benim tekerler yarı ince ve yolda su gibi akıyor. Şu yarış bisikletlerini hiç deneyemedim kim bilir onlar nasıldır? Kilitlenebilen maşa iyidir. Düz yolda kilitle(gücü tam verirsin) stabilize yolda vs aç ki rahat yolculuk edesin. Ben 1.72 boyundayım ve en üst maddeye ek olarak 26' jant kullanıyorum ve 24 vites. Bence bunların altına düşmemeli. V-fren tercih etmen daha iyi olur. Hidrolik disk frenler hem masraflı hem daha hassas. Tabii performansı da daha iyi ama ben V-fren ile de bu zamana kadar aaa frenim tutmadı, demedim. Gerekli olup olmadığını bilen varsa anlatsın. Benim tercihim Carraro sportive 224 oldu bu nedenle. Aslında param yetse 225 alacaktım rengi süperdi ama hidrolik nedeniyle +250 fark vardı. Her neyse basit bir kullanıcının gözüyle tavsiyem ve dikkat et diyeceklerim bunlar. Şunları yazdıktan sonra ekşiye bakayım dedim. Hemen hemen her yorumda 224 için yağ gibi akıyor demişler sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar