miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 harbi tipsizmis sekli.burhan altintopun odas gibi konsolmus
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 güncel listeye bakmadım Velar vs XC90 arasında baya baya fiyat farkı var diye düşünüyorum ki baktım şimdi, volvo hibrit olarak düşünmez isen 100-200 arası fiyat farkı var arada, file:///C:/Users/SATIS4.SENCAGPROFIL/Desktop/VO%2018001%202018%20Fiyat_Listesi_2018_Tescil_Haziran_V2.pdf http://www.landrover.com.tr/fiyat-listesi.aspx# ki veların donanım kodlarını bilmiyorum belki, denk donanımlarda 300 e bile çıkar fark
abebebikila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 xc90 yerine kesinlikle ama kesinlikle velar düşünürdüm, bu mertebelerde 100-150k fiyat farkını fazlasıyla hakediyor
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 dasaaa said: gormemis olan fakirler icin garip durdugu soylenen konsol soyle bisiymis. bardaklar dahil mi geliyor? 2 tane rus da dahil gelir soyle bi donanima.
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 200-300 fazla verebiliyorsanız düşünün tabi ama peugeot yerine audi/mercedes düşünürüm demek gibi bir şey dediğiniz onu demek istiyorum
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 hem zaten 200-300 çıkılıyorsa Levante falan bakın
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 volvo vs range rover karsilastirmasini peugeot vs mercedes karsilastirmasina mi benzettiniz ben mi yanlis gordum?
Allure- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 vadide sürekli görüyorum abi çok güzel araba, s90'da keza öyle. belki boş paketine baktım ama ön konsoldaki navigasyon multimedya ekranı baya küçük duruyor, o kadar alan var koysana büyük ekran, 3 serisinin daha büyük ekranı var, onun yerine ayı gibi torpido gözü koymuşlar.
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 dasaaa said: gormemis olan fakirler icin garip durdugu soylenen konsol soyle bisiymis. bardaklar dahil mi geliyor? o bardağı nerede yıkıyosun abi? eve çıkar, evde yıka, arabaya geri indir falan yapılacak iş değil. Bardaklığın altında 20 tane depoluysa ve kullanıp atıyosan tamam.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 usak temizler, yenisini koyar abi sen niye yapiyosun.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 ne bileyim haci ben. beni bu araba icine otoshow'da bile oturtmazlar.
abebebikila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Feamer said: 200-300 fazla verebiliyorsanız düşünün tabi ama peugeot yerine audi/mercedes düşünürüm demek gibi bir şey dediğiniz onu demek istiyorum bmw yerine mercedes demek dersen anlarım da peugeot ne alaka. peugeot == land rover audi/mercedes == volvo 'mu yani :?
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 peugeot == volvo audi/mercedes == land rover fiyat listesi bakımında ya bu nasıl boş muhabet onuda anlamadım, 800-1200 arası paran varsa veya araba için o kadar çıkarım diyorsan zaten land ve üstü klasman arabalara bakarsın volvo bu klasmana girmez, hiç bir şeyi ile o seviyenin arabası değil o yüzden o kadar para veririm dersen tabi gider land alırsın volvo ne ile kıyaslanır, denk bedel bir audi-mercede-bmw araç ile veya land nın denk bedel arabaları ile o zaman dersin, içi şık, tipi güzel, ekstra şu donanımı var falan diye gider volvo müşterisi olursun...
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 adam ciddiymis, ben saka sanmistim. ok bye.
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 800 bine araba alabiliyorum ama 600 bine olanı mı alsam acaba? 800 bine olanı alayım, çünkü hem daha güzel, hem daha kaliteli yok yok biz bunu bir tartışalım 800 bine olan mı 600 bine olan mı olsun? bu muhabbet mantıklıysa ben yokum ağa zaten not: okuma ile arasında mesafe olmasına rağmen şaka sanmıştım diye konuya yazılması ayrıca bir olay zaten kim bilir ne anladın land a paran varsa land alırsın, yoksa volvo alırsın, param var ama değişiklik olsun falan dersek volvo alırsın, ama landın daha kalifiye araba olduğunu bilirsin param var ama o kadar para vermek istemiyor ne alayım ucuza dersen volvo alabilirsin vs. vs. bu işin kıyaslaması böyle yapılır arada 200-400 bin makas olan modelleri başka hangi realitede kıyaslama yapıyorsunuz onu merak ediyorum
matama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 volvo yu aldik sonunda, ben kullanamadim daha. daha detayli bilgi veririm. range vs volvo ya gelince uzun zaman range kullanmis biri olarak, evet cok iyi arabadir ama ic seni disi beni yakar. surekli bozulur hep bir elektriksel problem vardir vs. insanlarin son euro artisinin etkisini anlamasi daha cok uzun surecek sanirim, 200 fark dedigini aslinda soyle dogru euro biz araba almaya karar verdigimizde 4 lirayi su an 5.5 oldu. 150 bin euro da 600 vs 825k gibi bir fark bir bakima. ha para euro da kalsaydi nasil olurdu vs vs. bakalim kullandikca daha cok bilgi yazarim, universitede okurken volvo s40 t4 um vardi ta o zamandan beri ilk volvo muz. bakalim neler olmus
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Selam, Hayırlı olsun :) RR'nin bu elektronik problemleri hâlâ mı var ya?!? Ben, bu mevcut yeni kasalarla bunun bittiğini sanıyordum : Saygılar.
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 XC 90 iniz hayirli olsun.Bugun ikame verilen s90 i kullandim,volvo kaliteyle sadeligi o kadar naif birlestirmiski hayran olmamak elde degil,deri,ahsap islemeleri falan mukemmel.Su vergiler biraz insafli olsa sevgili ulkemde
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 paramecium said: Selam, Hayırlı olsun :) RR'nin bu elektronik problemleri hâlâ mı var ya?!? Ben, bu mevcut yeni kasalarla bunun bittiğini sanıyordum : Saygılar. RR Rolls Royce?
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 toggie said: usak temizler, yenisini koyar abi sen niye yapiyosun. uşağı olan bentleye falan biner abi, TRde pahalı olabilir ama xc90 uşağı bardak yıkatanın değil, avrupalı/amerikan orta sınıfın geniş aile aracı
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 bardaklar pislenecegi icin xc90 almayacaksaniz, ben de istiyorum o dertten.
Öne çıkan mesajlar