karatan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 16.11.2013 Vatan Bilgisayar faturalı. Sistem güncelleme nedeniyle boşta. Kutu içeriği eksiksiz. En küçük bir problemi yok. Ciddi alıcılar için istenilen testler yapılır. Fiyat:150 TL Kargo alıcıdan.(Pazarlık için mesaj atılmazsa sevinirim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 İçine ayıplı şeyler yüklendi mi hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 hijyene önem veren ciddi alıcılar eklesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 steaming borno varken ne gerek var. işletim sistemi vardı içinde sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 steaming nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 buharli buharli, dustan yeni cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 150 baya yüksek ya. Bunu geçen gün 160a filan hepsiburada sattı. İkinci el olunca hele bir de HDD zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Bu hyperX serilerinin fiyatları diğerlerinden biraz daha yüksek aynı kapasitede çok farklı fiyatları var sıradan çinko karbon piller ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 512 MB Atto benchmark varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Hiçbir test yapmadım ama ciddi düşünürseniz yaparım. SSD'den SSD'ye performans farkı oluyor mu acaba bir de yani nette var mıdır performans testleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Başka bir platformda satıldı. Arkadaş ben bu sitede neden size bir şey beğendiremiyorum ya. Neyse konuyu kilitleyelim sayın moderatorler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trollsavar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 deadwoll said: steaming nasıl oluyor? alev almalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar