Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

siz ne yapardınız?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
facebook'ta bi kız yarım saat önce annemi babamı abimi gömdüm, anlamı kalmadı hoşkalın tarzı bişi yazmıştı. Siz böyle bir şey görseniz ne yapardınız?

kızla da neredeyse hiç alakam yok, 6-7 sene önce falan 4-5 kere ortak arkadaşlarla içmişliğimiz takılmışlığımız var o kadar.

mesaj attım neler yaşadığını tahmin bile edemiyorum ama biraz zaman geçince daha farklı hissedeceksin falan şeklinde. ve bu yönde benzer şeyler yazdım, o da hoşçakal vs tadına, aynı kafada mesajlar yazdı. şimdi de bir süredir cevap gelmedi...

bu saatte çevremdekilerle de paylaşamadım haliyle, garip hissettim yani öyle buraya yaziim dedim.
Mesaj tarihi:
Bendeki telefonu değişmiş sanırım. Ortak arkadaş ise 2 tane var, amerikada onlar da. Facebook messenger yükledim telefona 15 dakka önce aktifmiş. Neyse iyi bari. Telefonun değişmiş sanırım, paylaşırsan konuşabiliriz falan diye bi şeyler yazdım bakalım.
Mesaj tarihi:
Sıkıntılı işler, bu tarz mesaj atan daha çok bulunduğu durumdan kurtulmak için mesaj atar tersi olsa zaten mesajı bulduğunda iş işten geçmiş olur.

Yani böyle mesajlar atıyorsa pek sonuca gitmiyorlar.

Tanıyan yakın olan birilerine ulaşmaya çalış, zaten senden yakın olan birileri çoktan harekete geçmiştir tahminimce.
  • Yeni Oluştur...