serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Merhaba arkadaşlar, Bana şirketteki herkesin girip birşeyler ekleyebileceği ve herkesin birbirlerinin eklediklerini görebilecekleri bir calendar lazım. Hatta bu daha çok programcık gibi olup AD ile entegre çalışabilirse çok daha iyi olur. Teşekkürler.
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 office 365 kullanmıyoruz, her makine için lifetime lisanslar var. google takvim için de google hesabı gerekiyor ki mail altyapımız google değil ne yazık ki :/
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Xaero said: https://timetreeapp.com/ Bu fena görünmüyor ama sanırım mobilde appten eklediğimiz herkes görebiliyor değil mi takvimi? Outlook'a entegre olan olsa daha şükela olacak. Şunu bir iki telefona kurarak denedim de gerçekten arayüz olsun notificationları vb olsun baya güzel görünüyor. Teşekkürler Xaero.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Mail altyapısı aldığın yere sorsana abi. Office365 burada, rahatız. M$ filan diyoruz ama enterprise olarak üstüne yok gerçekten.
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Abi altyapı yandex üzerinden ben yönetiyorum zaten. Yandex'in yeni connect mevzusu geldi ama bizim domain eski Yandex'de yenisi de daha çok yeni ve tüm eski domainleri migrate etmene izin vermiyorlar. Office 365e 10 tane makineyi geçirmem masraflı olur o topa giremem hele ya. Şimdilik şu app güzel görünüyor.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Yandex'de takvim var ki? Sadece 10 kullanici varsa ama ucretsiz bir cozum olarak Zoho cok daha iyi, onu soyleyeyim. Exchange Online gibisi yok ama. Is de onu veriyor bana, kendi kisisel posta/contacts/notes/calendar cozumum de o. Ayda 14,50TL'ye patliyor bana.
Öne çıkan mesajlar