Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Selam ahali, Yeni sistem topladığım için eski PC'deki parçaları satmaya karar verdim. İşlemci: i7 3770 Anakart: Asus H61M-K Ram: 8gb Hyperx (ddr3) Ekran Kartı: 660Ti DirectCU II PSU: 700W Kafamda bi fiyat yok. Parçaları tek tek de satabilirim, toptan alınırsa bolca indirim de yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Ben bu işten pek anlamıyorum, bir yardımcı ol. :) sipeyskeyk said: Selam, bayadır ilgilenmediğim için bu işle çok uzak kaldım. Aşağıdaki gibi bir sistemim var birkaç senelik. Çok eskimeden biraz yenileyeyim diyorum. Siz olsanız nereden başlardınız? Ekran kartı mı? Yoksa ram tak geç mi? Storage yeterli gelmyior, external almayı düşünüyorum mesela. Tavsiye pls. https://i.hizliresim.com/ZOGaYo.jpg Şu sistem var bende, sen olsan, senin parçalardan hangisini veya hangilerini bu sisteme entegre ederdin? (Pek masraf yapasım yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Hiçbirini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Seninki satılandan daha iyi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 ahahsahfasf, rami alır üzerine eklerim falan demiştim ama... : P ok bai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Ahah aynen senin parçalar benimkilerden daha iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar