Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'dan Almak iSTeyenler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bugün tam da arcadium'a gitmiştim ya pff
bilkentte dostta bulamadım, kuğulu dost'ta da bulamadım.

neyse yarın kızılaya gitçem umarım japon oyuncakta satıyorlardır.
olmassa dosta bakarız, gene olmassa son sanşımız yüksel :)[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
antalyada ne zaman temin edeblcez
bilen birisi varmi ?[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
said:
Blizzard_IcedEye, 13 Şubat 2005 18:21 tarihinde demiş ki:
ben biliyorum da yarın sölerim benden önce alırsan sinir krizi geçiririm ondan..

yok zaten yarın almıycam
çarşambaya felan alıcam gibi
yine de sen bilirsin :P[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
Aral ithalat Joy Store
D&R Migros ve Lara şubelerine dağıtıcakmış pzt. yada salı elimizde dedi adam.

Zaten antalyada ilk ben alıcam .. hehe evim migrosun yanı. nioahuafhasufhd[signature][hline]HORAAAA hayiduru sayacitto takishimi horidas
Chris Metcalf
Mesaj tarihi:
şu bildiğimiz joy store
hmm
2 apartman karşımda olur kendisi :P
haha ama çarşamba almak zorundayım :( peh[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
hayrola bonec portların kapalıydı senin?[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Mesaj tarihi:
off param yok olsa hemen giderdim japona. yarın kredi kartı çıkartıp taksitle alcam sanırım. neyse pingler de haftaya düzelir diyolar çok bişey kaçırmayız :)[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Mesaj tarihi:
Migros D&R'a sabah itibariyle gelmiş bulunmakta.saat 11de açılan kargodan ilk 3 oyunu almış durumdayım.84 milyona satılıyor oyun HSBC kartlarada 12 taksit yapıolar çok güzel oluo.herkese hayırlı olsun....
Mesaj tarihi:
Pazarlıkla 80..
Memlekete bak Orjinal box a pazarlık payı veriyolar.
Fiyat fiyattır sabit bi rakama satsana kardeşim =)
İlginç ya çok ilginç[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
  • Yeni Oluştur...