HaHHa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Arkadaslar ankara'da metronun altinda japon oyuncak pazarinda oldukca fazla var. Adam 95 milyon dio ama pazarlkla 80 e alırsınız..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ilgili konu vardı.ben tekrar belirteyim yeri gelmişken çayyolu arcadium 2. katta Toyzz shoptada bulunmakta.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ya bugün tam da arcadium'a gitmiştim ya pff bilkentte dostta bulamadım, kuğulu dost'ta da bulamadım. neyse yarın kızılaya gitçem umarım japon oyuncakta satıyorlardır. olmassa dosta bakarız, gene olmassa son sanşımız yüksel :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 yükselde kalmamış diyorlardı,d&r ı aradım bugün yarın gelecek dediler.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 antalyada ne zaman temin edeblcez bilen birisi varmi ?[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ben biliyorum da yarın sölerim benden önce alırsan sinir krizi geçiririm ondan..[signature][hline]HORAAAA hayiduru sayacitto takishimi horidas Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bethrezen_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ya ankara metro japon pazarını bulurumda orda kesın varm ıya emınmısın????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Blizzard_IcedEye, 13 Şubat 2005 18:21 tarihinde demiş ki: ben biliyorum da yarın sölerim benden önce alırsan sinir krizi geçiririm ondan.. yok zaten yarın almıycam çarşambaya felan alıcam gibi yine de sen bilirsin :P[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Aral ithalat Joy Store D&R Migros ve Lara şubelerine dağıtıcakmış pzt. yada salı elimizde dedi adam. Zaten antalyada ilk ben alıcam .. hehe evim migrosun yanı. nioahuafhasufhd[signature][hline]HORAAAA hayiduru sayacitto takishimi horidas Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 şu bildiğimiz joy store hmm 2 apartman karşımda olur kendisi :P haha ama çarşamba almak zorundayım :( peh[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 hayrola bonec portların kapalıydı senin?[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 off param yok olsa hemen giderdim japona. yarın kredi kartı çıkartıp taksitle alcam sanırım. neyse pingler de haftaya düzelir diyolar çok bişey kaçırmayız :)[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaxx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Migros D&R'a sabah itibariyle gelmiş bulunmakta.saat 11de açılan kargodan ilk 3 oyunu almış durumdayım.84 milyona satılıyor oyun HSBC kartlarada 12 taksit yapıolar çok güzel oluo.herkese hayırlı olsun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 12 taksit olması çok iyi valla oyunu bırakıcan hala oyunun taksıtını oduyorsun hmm güzel birşey[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Pazarlıkla 80.. Memlekete bak Orjinal box a pazarlık payı veriyolar. Fiyat fiyattır sabit bi rakama satsana kardeşim =) İlginç ya çok ilginç[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar