Ceti Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 evet baslik soyluyor herkes sadece pinglerini ve baglantilarini ve bulunduklari yeri yazarsa sevinirim. 135 ms USA san diego 54mbit broadband Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 birde sadece eu serverlari icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 su anda burada sadece oyuna giremeyenler oldugu icin pek cevap alcagini sanmam :P ama betada 130 - 250 arasiydi genelde 256dslle[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Oyuna acaba 256 Adsl yetiyor mu ? Bunu gerçekten merak ediyorum.(Bilgisayarın donanımının yettiğini kabul edin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haintapir Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 betada 512adsl ile ortalama 950ms Konum bağlantı hızından daha önemli bunu anladım ben betada[signature][hline]Tazdingo mon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 server bazli sorunlar, akdenizde depremler, marmaradaki dikkatsiz balikcilar olmazsa, telekomun dalgiclari gorevlerini tam yerine getirirlerse 256 dslde dedigim latency ile sorunsuz oynaniyor[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 benim betada 350 civarıydı bazen 200 e indigide oluyordu..[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ceti iyi bir başlık açmışsında. EU da oynayan biri şşu saatlerde hatta önümüzdeki bir kaç gün için forumlara bakmaz sanmıyorum. Yani ben olsam bakmazdım :) EU betada en düşük 84 gördüm ortalama 120 ile oynadım. 64k kablo Ankara[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 64 ile 120 ???? naaptın ya 128 ile 100 altını çok az gördüm[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 64 zaten bızım abonelıgımız ama 128 verıor kablonet arkadas doru yazmıs :) senınde 64 ama 128 verıor hızmet olark kablonetın en dusugu 128 adslının 256[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 EU betada 130-350 arası değişiyordu.256 dsl[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) [Bu mesaj codmaster tarafından 12 Şubat 2005 00:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bethrezen_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 oyundakı pıngımızı nası goruyoduk yaw ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bag slotlarının oldugu yerin hemen solunda bir bar var ordan bakıcan..[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 betada oldugundan daha dusuk pıng alıcaksınız arkadaslar blız acıklama yapmıstı[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 256 dsl yetmez bence çünkü 200 300 de oluyo 600 700 de oluyo yani riskli. aşırı lag olmuyor ama pwp lerde sorun gerçekden[signature][hline]Gece Uçan Pıras@ msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Hiz ve kapasiteyi birbiri ile karistirmayin. 1 mbit lik ADSL yeri geldiginde 64kbit Kablonetten daha yavas veya hizli olabilir. Hiz farkli bir olgu, kapasite farkli.. Ha kapasite gerekenden dusukse, elbetteki hiz azalacaktir, orasi ayri.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Şöle olay 256 adsl download ta 128 kb den ıyı ama 128 kb pinglerde 256 adsl den ıyı ...Bant genişliği paket boyu ile alakalı bısey bu[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Kapasitenin pinge etkisi belli bir noktaya kadar olur. Yani 32 kbps kablo olsaydı oyun içinde rezalet bir pinge sahip olabilirdiniz çünkü oyunun download/ upload akışını bu kapasite karşılayamaz. Ama 256 kbps kablo internet ile 1 mbit kablonun oyun içi pinglerinde fark olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 450-500 EU, Istanbul[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 evet aynen 128 kabloda karslıor ondan dolayı onun 200 kusur kablo ılede pıngı 5 asaa 3 yukarı aynı olur ama adsl lerde ıs deyısıor[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Du şimdi yanlış yazım editlemiom hatamı şey edin die şimdi 128 kablonun pingi genelde 256 adsl den ıyı olur... Ama 256 adsl download yaparken 128 kabloya takar... bu bir... iki ise 128 kablo ole 200 kusur kablonun bı farkı olmaz PINGTE... amma velakın 256 adsl ıle 500 kusur adslenın pinginde fark olur... vene gene bir e dönersek bunun sebebi ping sıklıgı ve bant boyu byte ı genişligi anlatamıom cumle kapasıtem yetmıo :)[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: n3mrut, 12 Şubat 2005 02:02 tarihinde demiş ki: evet aynen 128 kabloda karslıor ondan dolayı onun 200 kusur kablo ılede pıngı 5 asaa 3 yukarı aynı olur ama adsl lerde ıs deyısıor assa olan 3 deilmiydi :S :P şaka bi yana yıllardır arklar falan sorduunda 128 kablomu dsl mi die kablo diyodum. Niye deince kablo işte daha güçlü falan diyodum. Bu ping ve band genişliği olayını biliyodum ama anlatamıyodum ağzına sağlık. senin mesajıda kaydettim soran olursa msn den paste etcem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 isterseniz hebele hodo t-bilmemkac hiziniz olsun ,3k dan fazla veri alamazsiniz zaten blizzin ayirdigi bw o kadar user bashina o yuzden lag oluyor kalabalikta sizin hattiniz ne olursa olsun o yuzden lalucum ordan atip tutma bilmem kac hedo hodom var die ucan kafa atarim allama.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 mor baslikli patlicanim benim :) hava atiyoruz suracikta ne karisiyorsun :P hem 56k modemle 300 alirken benim baglantimla 130 aliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Kazzuya_, 12 Şubat 2005 01:22 tarihinde demiş ki: 256 dsl yetmez bence çünkü 200 300 de oluyo 600 700 de oluyo yani riskli. aşırı lag olmuyor ama pwp lerde sorun gerçekden Ben 20 vs 20 pvplerde bile sorun yaşamadım en fazla 390 ping filan oldu,herşey de bastığım anda oluyordu.Bir de bu UO değil,öyle 300 pingle lag olsun, sistem farklı,yeni nesil mmorpglerde tek lag yapan packet loss dur ve bu da genellikle serverdan kaynaklanır yada bağlantında bir sorun varsa olur.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar