EharD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Evet beyler.. saplar birliği gene baya coştu. Sap olmayan şahsiyetler olarak bastırmamız lazım. Döktürün bakayım. Yarın ben yengenizleyim akşama kadarrrr aahahuaua!!![signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 daha düzgün bişiler yazsan negüzel ben sap deildim dicektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Peki.[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Anormallik göremedim[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bi de sap olup saplığından haberdar olmayanlar için bir topik açalım tam olsun...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 sap değilim.[signature][hline]valandil ownz j0o! i said, lord, take me downtown, i'm just lookin' for some tush. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bende göremedim bi anormallik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: John_Petrucci, 13 Şubat 2005 15:25 tarihinde demiş ki: bi de sap olup saplığından haberdar olmayanlar için bir topik açalım tam olsun... Yok arkadaş bi tane Malkoçoğlu çıkmasa olmaz zaten... La Havleeee[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 sen de bizans gibi adamsın ama.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 kendim için demiştim =)))))))))))[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Saeros, 13 Şubat 2005 15:31 tarihinde demiş ki: sen de bizans gibi adamsın ama. Konudaki anormallik nedere kardeşim?? Gayet uygun bir başlık.. ortama cukk diye ıturan bir başlık bence[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 sap neymiş :) o duyguyu bilmem[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 sap adam yalnızdır abaza yalnız değildir. Çünkü abazanın elizabeth ve elanor'u vardır.[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Önwmli olan SAPıtmak[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Ya konu bencede açılması gereken bir konu... sap olmayanları da görelim. Zaten aradan ille de 1-2 tane sazan çıkacak yoksa işleri rastgitmez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 aahh elizabeth ahh :utaniem:[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 zapız lan ne var alla alla[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 siz sap olmayanlardan deil saf olanlardansınız ulan sevgililer gününe kızla girilirmi saflar boşu boşuna para =) bakın benım doum günü 7 şubat 10 şubatta kızdan ayrılıyorum böylece ben hediye alıyorum ama vermiyorum ahahah[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 saplar bu konuyu ele geçirsin de görün siz :)[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: blackchaos, 13 Şubat 2005 15:40 tarihinde demiş ki: siz sap olmayanlardan deil saf olanlardansınız ulan sevgililer gününe kızla girilirmi saflar boşu boşuna para =) bakın benım doum günü 7 şubat 10 şubatta kızdan ayrılıyorum böylece ben hediye alıyorum ama vermiyorum ahahah kendini kandırıyon sen. İMDAKK SAPLAR BASTI! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Haydi sap olmayanlar sizi Cihata davet ediyorumm direnişee devamm[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 siz sevilinizle sadece yılda bir gün mü kutluyorsunuz sevgililer gününü?[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 sapız ama paramız cebimizde :horace:[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Demon_of_Hell, 13 Şubat 2005 15:51 tarihinde demiş ki: siz sevilinizle sadece yılda bir gün mü kutluyorsunuz sevgililer gününü? ne alaka şimdi? Kimin ağzından böyle bişey çıktı ki?[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 gelin lan gelin ttttttteeeeeeeyttt =) *!Kılıçını açar* *!bızzjjjj*[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki: bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar