paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Böyle bir SMS alan var mı ya? Annemin telefonuna gelmiş bir bakayım dedim hiçbir şey de bulamadım, Japonya'daki gibi SMS ile uyarı sistemi geliştiriliyormuş bir ara 5 yıl önceden falan haber var ama başka bilgi yok. Ankara'ya tsunami gelmeyeceğine göre acaba hıyarlar random test falan mı yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Bana da geldi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Turkcell mi hat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 banada geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 sms gelenler istanbulda mı oturuyor? bugün ibb bir şeyler deniyordu, onun sms i olabilir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Bana gelmedi, Ekşi'de gelenler yazmaya başlamış. Çıkar kokusu yakında 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Global Kriz geliyo demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Şehir ile alakalı değil de operator ile alakalı diye bir teorim var sadece Turkcell hatlara gitmiş sanırım. Turkcell müşteri hizmetleri de hiçbir şey bilmiyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 biri test yapıyoruz diye yanlışlıkla yolladı galiba asfjhalskf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 bi kaç beyazyakali yarin tazminatsiz kovulur : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 ertesi gün mü ne türksel mesaj attı "biz onu yanlışlıkla gönderdik, dikkate almayın, sorry" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar