fenn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 3,30 a bilet lazım olduğu için x firmasından bilet almak zorunda kaldım ve sevmediğim x firması zarar etsin diye obiletten bilet aldım. Bileti iptal etmek durumunda kaldım ve o bilet 6 saatten az kaldı diye ne iptal etti ne de açığa aldı. Firmaya yazdım durumu çat diye iptal ettiler. Obiletle ilk ve son alışverişim oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 hangibilet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 cif turizm mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 https://s18.postimg.cc/pbp252s87/image.png evet issizligime denk geldi asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 sırf damla ile konuşmak için dimi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 X FIRMASI, COK GIZLI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 cif..damla..neyin pesindesiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 sanki patide adını yazsan marka karalamaktan dava açacaklar abi sdfs. bence daha çok kendin utanmışsın gibi. zaten eğer metroysa yürüyerek giderim daha iyi......., Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 insanların üstüne boşalan firmaydı değil mi metro doğru seçim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 cim cif yok sadece elit muavinler arasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 ahaha cif turizm çok iyimiş edit: bu arada googleda cif turizm diye aratınca metronun sitesi çıkıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 ahuahuahua evet cif turizm de o çıkıyo çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 ahahahah cidden üçüncü sonuç, herkes google'dan yazıp bağlantıya da tıklasın sdfsf biraz daha ilişkilensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Stringray said: ahahahah cidden üçüncü sonuç, herkes google'dan yazıp bağlantıya da tıklasın sdfsf biraz daha ilişkilensin bende 2. sirada cikiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar