Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl bir ölüm isterdiniz?

Asteroth

Öne çıkan mesajlar

şöyle bütün insanlığı kurtararak ölme imkanı varsa ondan alayım ben.. :-)

ama sibernetik vücutlar yetişirse uzuuuuun bir süre ölmeyi düşünmüyorum.. :horace: belki o sürede bilincin sayısallaştırılması da gerçekleşir, istesem de ölemeyecek hale gelirim.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Cocuk sahibi olmak bir cesit olumsuzluk bence, bir parcaniz, sizden olusan bir hucreler toplulugu yasamaya devam ediyor... sadece bu yuzden deil ama ilerde cok sayida cocugum olmasini istiyorum, tabii iyi bakabileceksem....

Olum sekli olarak uykuda olmek isterim ama olmeden once bir seyler yaratmis olmak, geride bi seyler birakabilmek isterim.
Sosyal ağlarda paylaş

önce ayak parmaklarımı çekiçle ezecekler tek tek sonra ayak tarak kemiğime bıçak saplamak suretiyle bi tahta zemine çivilicekler.ikisinide.sonra ayak bileklerime şu top gibi iki çıkıntı olan yerlere işkence takıp onu sıkmak suretiyle bileğimi pestil hale getirip iki ayağımıda vucüdumdan ayıracaklar.sona dizime kadar jiletle bacak derimi yüzüp balyoz yardımıyla diz kapaklarımı parçalıcaklar.sonra diz kapağı bölgesinden testere yardımı ile bacaklarımı kesecekler.baldır kısımlarındaki eti satırla sıyırıp alete bi balyoz darbesiyle topları ezecekler.sona bel kısmından çelik ince bi telle boğmak suretiyle vucüdümu ayaklarımdan ayırcaklar.göbek bölgesinden tüm bagırsaklarımı çekip aldıntan sonra alt taraftan, göbek derimi yırtmak suretiyle boğazıma kadar ayırcaklar.sonra akciğerler karaciğer vs(bağırsakları çekerken gitmediyse) kalp falan onların üstüne kezzap dökecekler biraz beklicek yumusicak.sonra sıcak suyla bi akıtcaklar hepsini.nerde kaldık ha boğaza geldik.alt tarafı bogazdan kesip atcaklar bi boyun bi kafa kalcak.sona boğazıma iki el yapışıp nefes almamı engellicekler.sona bıcakla boğazı kesip dilimi sökcekler. gözlerimi kaşık ve çatal yardımıyla sökecekler.burnuma tenis topu sokacaklar.kulanklarıma meşe sopası.birinden sokup öbüründen çıkıcak.yine jilet yardımıyla kafa derimi yüzecekler. sonra testere ile kafa tasımı açıp içindeki beyini avuclicaklar ve suratıma sıvıcaklar bööle.ağzımdaki dişleri tek tek penseyle sökecekler.sonra şöle yere koyup burnuma dogru bi satır darbesiyle ikiye bölcekler.sona tutup 20 metre öteye fırlatcaklar.toprakta tekmelicekler.sonra bi kediye pisi pisi diyip yalatıp ısırtcaklar.3-4 kişi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 12 Şubat 2005 19:43 tarihinde demiş ki:

Ben şahsen kalp krizinden ölmek isterdim.Ani, fazla acı olmadan ve tek parça halinde. Ya siz?

bu konudaki bilgilerini guncellemeni tavsiye ederim zira kalp krizi kesinlikle cok ama cok aci veriyor . ter resmen "fiskiriyor" her yerinden nefes alamiyorsun hırıltılar 13 km uzaktan duyuluyor gırtlagindan gelen vs vs vs vs . kalp krizi olmaz .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bellow, 12 Şubat 2005 19:45 tarihinde demiş ki:
Elimde çift kılıcım (yada hayvan gibi tek kılıç) etrafta bi kaç ork biçtikten sonra bir ejderhaya doğru koşup sıkı bir savaş geçirerek, ejderhayı öldürdüğümü gördükten sonra, gözlerimden süzülen yaşlardan huzura kavuştuğumu göstererek kan kaybından ölmek isterdim.

hö?[signature][hline]DJ Tiesto
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...