uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 2.selim gibi hamam da karı kovalarken düşüp ölmek isterdim oo yeah.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 şöyle bütün insanlığı kurtararak ölme imkanı varsa ondan alayım ben.. :-) ama sibernetik vücutlar yetişirse uzuuuuun bir süre ölmeyi düşünmüyorum.. :horace: belki o sürede bilincin sayısallaştırılması da gerçekleşir, istesem de ölemeyecek hale gelirim.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Uykuda ölmek isterdim;hiç acı çekmeden...Tabii bi 100-150 yıl sonra...hehe[signature][hline]harvester 10 Şubat 2005'te 05:30'da okey masasında demişki: "Anaaaa ortadan da taş çekiliyomuş!!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Cocuk sahibi olmak bir cesit olumsuzluk bence, bir parcaniz, sizden olusan bir hucreler toplulugu yasamaya devam ediyor... sadece bu yuzden deil ama ilerde cok sayida cocugum olmasini istiyorum, tabii iyi bakabileceksem.... Olum sekli olarak uykuda olmek isterim ama olmeden once bir seyler yaratmis olmak, geride bi seyler birakabilmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 anında olsun.. :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:153/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 önce ayak parmaklarımı çekiçle ezecekler tek tek sonra ayak tarak kemiğime bıçak saplamak suretiyle bi tahta zemine çivilicekler.ikisinide.sonra ayak bileklerime şu top gibi iki çıkıntı olan yerlere işkence takıp onu sıkmak suretiyle bileğimi pestil hale getirip iki ayağımıda vucüdumdan ayıracaklar.sona dizime kadar jiletle bacak derimi yüzüp balyoz yardımıyla diz kapaklarımı parçalıcaklar.sonra diz kapağı bölgesinden testere yardımı ile bacaklarımı kesecekler.baldır kısımlarındaki eti satırla sıyırıp alete bi balyoz darbesiyle topları ezecekler.sona bel kısmından çelik ince bi telle boğmak suretiyle vucüdümu ayaklarımdan ayırcaklar.göbek bölgesinden tüm bagırsaklarımı çekip aldıntan sonra alt taraftan, göbek derimi yırtmak suretiyle boğazıma kadar ayırcaklar.sonra akciğerler karaciğer vs(bağırsakları çekerken gitmediyse) kalp falan onların üstüne kezzap dökecekler biraz beklicek yumusicak.sonra sıcak suyla bi akıtcaklar hepsini.nerde kaldık ha boğaza geldik.alt tarafı bogazdan kesip atcaklar bi boyun bi kafa kalcak.sona boğazıma iki el yapışıp nefes almamı engellicekler.sona bıcakla boğazı kesip dilimi sökcekler. gözlerimi kaşık ve çatal yardımıyla sökecekler.burnuma tenis topu sokacaklar.kulanklarıma meşe sopası.birinden sokup öbüründen çıkıcak.yine jilet yardımıyla kafa derimi yüzecekler. sonra testere ile kafa tasımı açıp içindeki beyini avuclicaklar ve suratıma sıvıcaklar bööle.ağzımdaki dişleri tek tek penseyle sökecekler.sonra şöle yere koyup burnuma dogru bi satır darbesiyle ikiye bölcekler.sona tutup 20 metre öteye fırlatcaklar.toprakta tekmelicekler.sonra bi kediye pisi pisi diyip yalatıp ısırtcaklar.3-4 kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 fistan iyimisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 öldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 :)he bende bişi oldu sanmıştım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 hehe Fistan madalyalarını bana vermişti alabilirmiyim pls...:lol:[signature][hline]harvester 10 Şubat 2005'te 05:30'da okey masasında demişki: "Anaaaa ortadan da taş çekiliyomuş!!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 lootlamayın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BamMargera Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 çok soğuk bi yerde...buzla kaplı bir mağara.çırılçıplak...gerekirse buzdolabı bile olabilir en azından gimeden soguklugun nası bişi oldunu son bi kez yaşamak için :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 fistan öle bi anlatmışsın ki yemek tarifi verir gibi karnım acıktı off![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ciğerimi ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: topları ezecekler[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Asteroth, 12 Şubat 2005 19:43 tarihinde demiş ki: Ben şahsen kalp krizinden ölmek isterdim.Ani, fazla acı olmadan ve tek parça halinde. Ya siz? bu konudaki bilgilerini guncellemeni tavsiye ederim zira kalp krizi kesinlikle cok ama cok aci veriyor . ter resmen "fiskiriyor" her yerinden nefes alamiyorsun hırıltılar 13 km uzaktan duyuluyor gırtlagindan gelen vs vs vs vs . kalp krizi olmaz .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jtmtc Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 vatan uğrunda ölmek isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Donarak herhalde..[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 kısa ve acısız hatta en güzeli akşam yatıp sabah kalkmamak[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Bellow, 12 Şubat 2005 19:45 tarihinde demiş ki: Elimde çift kılıcım (yada hayvan gibi tek kılıç) etrafta bi kaç ork biçtikten sonra bir ejderhaya doğru koşup sıkı bir savaş geçirerek, ejderhayı öldürdüğümü gördükten sonra, gözlerimden süzülen yaşlardan huzura kavuştuğumu göstererek kan kaybından ölmek isterdim. hö?[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Zaten trafikte ölümle burun buruna geldiğim için, acısız başka bi şekilde ölmek isterdim. Yani " Altın Vuruş ". Bkz.http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=altin+vurus[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Askerde kahramanca :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 eger bır savas olursa elımden geldıgı kadar carpıstıktan sonra... normalde uyurkene[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: blackchaos, 12 Şubat 2005 22:29 tarihinde demiş ki: Ama ayrıca Taywan daki yeni yapılan Taiwan tower dan 660m yükseklikten atlamak. Ne kadar zevkli olur acep parçan kalmaz[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 özgürlük için savaşırken ölmek üzreyken kazandık lafını duyduktan sonra ölmek. Veya uçurumdan biri beni itse güzel olur sonsuzluğa doğru gidiormuşum gibi peh[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar