Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalya balik avi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Meraklisi varsa ses etsin gidelim beraber. Kiyidan spin veya kayikla dip avina gidiyorum. Spine yeni başladim. Spin için falezler. Kayikla liman veya boğazkent tarafindan gidiyorum.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
gece kolyos avına gittim fena değildi. akşam 9da çıktım sabaha karşı 04.00da geri döndük. biri ses etsin de beraber gidelim.
Mesaj tarihi:
Oo süper. Kesin haber bekliyorum. sabah balıkçı takasıyla açılıyorum. Mercan, barbun, kubbes, karpuzcuk çıkıyor. Birde başa bela balon baliği var tabiki.
Şu ara jig avina çıkmak istiyorum, kaptan buldum bir tane. Neyse sen gelde konuşuruz:)
Mesaj tarihi:
kilit kelime sandal işte sanırım :) mersinde bir kez gece 10 - sabah 4 arası sandalda balık maceram var, dişe değer bir şey tutabildin mi dersen hayır ama hayatımın dertten tasadan uzak geçen, hiç bir sıkıntımın aklıma gelmediği tek 6 saatiydi sanırım :D
Mesaj tarihi:
Black_Hand said:

Balikla az alakam olsa gelirdim. =/

Gel öğretelim. Epey eğlenceli birşey, bağımlılığı var kesinlikle. Ramazanda açıldığımızda adamın biri şey diyordu telefonda "karıcım ekmek çarpsın balıkta değilim, iftardayım" sdfs

Aynen kıyıdan tutmayı bende sevmiyorum. Kayıkla açılmak çok farklı, kıyıdan tutmayla alakası yok. 3-4 arkadaş açıldın mı birde tadından yenmez. 4 pati toplanalım buradan, kapatırız tekneyi. Mangal filan da yaktırırız oh mis.

Hadi be çıksın 3 kişi daha. Olta vs herşeyi ben ayarlarım.
Mesaj tarihi:
Yazik yahu baliklara, ozgurluklerini kisitliyorsunuz kucucuk teknede, oldurup bi de mangal uzerinde pisiriyorsunuz.

Evde besledigim baligim persembe bu basligi insallah gormez, psikolojisi cok hassas, suyuna ritalin atmak zorunda kaliyorum bazen.
Mesaj tarihi:
masa said:

Aynen kıyıdan tutmayı bende sevmiyorum. Kayıkla açılmak çok farklı, kıyıdan tutmayla alakası yok. 3-4 arkadaş açıldın mı birde tadından yenmez. 4 pati toplanalım buradan, kapatırız tekneyi. Mangal filan da yaktırırız oh mis.

Hadi be çıksın 3 kişi daha. Olta vs herşeyi ben ayarlarım.

kıyıdan ben seviyorum olta balıkçılığının olayı kıyıdan olan bana göre :d ama antalya kıyıdan çöl gibi keyif vermiyo
Mesaj tarihi:
photographer said:

spin'in kamışı farklı mı ya?
benim emektar eski 270 iş görmez mi?

İş yapar, atarı değeri kaç?
Hosh'un elindeki lrf kamışı ama sonuçta balık anlamıyor sdf
Mesaj tarihi:
neutrino said:

Yazik yahu baliklara, ozgurluklerini kisitliyorsunuz kucucuk teknede, oldurup bi de mangal uzerinde pisiriyorsunuz.

Evde besledigim baligim persembe bu basligi insallah gormez, psikolojisi cok hassas, suyuna ritalin atmak zorunda kaliyorum bazen.

güldürdün
Mesaj tarihi:
Chris_Metcalf said:

ooo ne zamandır istediğim şey bu yaaa
pazartesileri izinliyim sadece.

Antalyadaysan alalım senide.

photographer said:

Zamanında körlemesine aldığım bir olta valla hiç hatırlamıyorum ki belki üstünde yazar yazlıkta bakarım artık :D

Yazar kesin, fotosunu çek at yardımcı olalım.
Mesaj tarihi:
masa said:

Chris_Metcalf said:

ooo ne zamandır istediğim şey bu yaaa
pazartesileri izinliyim sadece.

Antalyadaysan alalım senide.

Antalyadayım. Olta falan hiç bir şeyim yok. Mangal gibi yüreğim ve pazartesileri iznim var. =)
  • Yeni Oluştur...