masa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Meraklisi varsa ses etsin gidelim beraber. Kiyidan spin veya kayikla dip avina gidiyorum. Spine yeni başladim. Spin için falezler. Kayikla liman veya boğazkent tarafindan gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 gece kolyos avına gittim fena değildi. akşam 9da çıktım sabaha karşı 04.00da geri döndük. biri ses etsin de beraber gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 hadi bee izmir olsa gelirdim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Laura'nin orda oturuyorum. Spin,lrf,surf hepsinin oltası var. Ayın 7'si gibi Antalya'ya dönücem.Cuma'nın kismetini çıkarırız(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Oo süper. Kesin haber bekliyorum. sabah balıkçı takasıyla açılıyorum. Mercan, barbun, kubbes, karpuzcuk çıkıyor. Birde başa bela balon baliği var tabiki. Şu ara jig avina çıkmak istiyorum, kaptan buldum bir tane. Neyse sen gelde konuşuruz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Balikla az alakam olsa gelirdim. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 antalyaya yerleşen bi kaç arkadaş sandaldan 8-10 kg lık akya fotoğrafı falan koyuyor çok özeniyorum ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 yıllarca antalyada kıyıdan balık tuttum cok zevk alamadım asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 kilit kelime sandal işte sanırım :) mersinde bir kez gece 10 - sabah 4 arası sandalda balık maceram var, dişe değer bir şey tutabildin mi dersen hayır ama hayatımın dertten tasadan uzak geçen, hiç bir sıkıntımın aklıma gelmediği tek 6 saatiydi sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Black_Hand said: Balikla az alakam olsa gelirdim. =/ Gel öğretelim. Epey eğlenceli birşey, bağımlılığı var kesinlikle. Ramazanda açıldığımızda adamın biri şey diyordu telefonda "karıcım ekmek çarpsın balıkta değilim, iftardayım" sdfs Aynen kıyıdan tutmayı bende sevmiyorum. Kayıkla açılmak çok farklı, kıyıdan tutmayla alakası yok. 3-4 arkadaş açıldın mı birde tadından yenmez. 4 pati toplanalım buradan, kapatırız tekneyi. Mangal filan da yaktırırız oh mis. Hadi be çıksın 3 kişi daha. Olta vs herşeyi ben ayarlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Yazik yahu baliklara, ozgurluklerini kisitliyorsunuz kucucuk teknede, oldurup bi de mangal uzerinde pisiriyorsunuz. Evde besledigim baligim persembe bu basligi insallah gormez, psikolojisi cok hassas, suyuna ritalin atmak zorunda kaliyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 masa said: Aynen kıyıdan tutmayı bende sevmiyorum. Kayıkla açılmak çok farklı, kıyıdan tutmayla alakası yok. 3-4 arkadaş açıldın mı birde tadından yenmez. 4 pati toplanalım buradan, kapatırız tekneyi. Mangal filan da yaktırırız oh mis. Hadi be çıksın 3 kişi daha. Olta vs herşeyi ben ayarlarım. kıyıdan ben seviyorum olta balıkçılığının olayı kıyıdan olan bana göre :d ama antalya kıyıdan çöl gibi keyif vermiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 bobrek.avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Siz tutun ben yemeye gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Dün, Hosh ile spine gittik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 ooo ne zamandır istediğim şey bu yaaa pazartesileri izinliyim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Sol arkadakini masa sandim bi an, oltaymış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 spin'in kamışı farklı mı ya? benim emektar eski 270 iş görmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 photographer said: spin'in kamışı farklı mı ya? benim emektar eski 270 iş görmez mi? İş yapar, atarı değeri kaç? Hosh'un elindeki lrf kamışı ama sonuçta balık anlamıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Zamanında körlemesine aldığım bir olta valla hiç hatırlamıyorum ki belki üstünde yazar yazlıkta bakarım artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 neutrino said: Yazik yahu baliklara, ozgurluklerini kisitliyorsunuz kucucuk teknede, oldurup bi de mangal uzerinde pisiriyorsunuz. Evde besledigim baligim persembe bu basligi insallah gormez, psikolojisi cok hassas, suyuna ritalin atmak zorunda kaliyorum bazen. güldürdün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 balik evi diye okuyorum sunu kaç gündür gideyim balik gömeyim bari sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Chris_Metcalf said: ooo ne zamandır istediğim şey bu yaaa pazartesileri izinliyim sadece. Antalyadaysan alalım senide. photographer said: Zamanında körlemesine aldığım bir olta valla hiç hatırlamıyorum ki belki üstünde yazar yazlıkta bakarım artık :D Yazar kesin, fotosunu çek at yardımcı olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 masa said: Chris_Metcalf said: ooo ne zamandır istediğim şey bu yaaa pazartesileri izinliyim sadece. Antalyadaysan alalım senide. Antalyadayım. Olta falan hiç bir şeyim yok. Mangal gibi yüreğim ve pazartesileri iznim var. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Tamam öm ile yolla numaranı, alırız senide. Olta vs hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar