Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 kendimiz üstüne basılması için fotoğraf yükleyebildiğimiz baskılı mouse pad'leri düzgün olan, baskıyı düzgün basan, bildiğiniz bir site var mı? baskılar plastik yüzey üzerine mi yapılıyor, yoksa tekstil mı genelde? ya da hepsi kötü, uzak durayım mı dersiniz? mouse pad eskidi de yeni fare almışken kendime göre bir tane bastırsam mı diyorum.
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 bi ara burdan biri link atmıştı bedavaya mouse pad üstüne baskı yaptırdıydık tekstile güzel bi baskı yapmışlar hala duruyo mouse pad asd
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Fistan said: bi ara burdan biri link atmıştı bedavaya mouse pad üstüne baskı yaptırdıydık tekstile güzel bi baskı yapmışlar hala duruyo mouse pad asd X-Factor v3 #14 kapagini bastirmistim, yillardir hala onu kullaniyorum.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 işte tekstile basan varsa öyle aşırı kalın olmayan, birkaç site gezdim ama anlaşılmıyor tam bastıkları yüzey vs.
Öne çıkan mesajlar