Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 kendimiz üstüne basılması için fotoğraf yükleyebildiğimiz baskılı mouse pad'leri düzgün olan, baskıyı düzgün basan, bildiğiniz bir site var mı? baskılar plastik yüzey üzerine mi yapılıyor, yoksa tekstil mı genelde? ya da hepsi kötü, uzak durayım mı dersiniz? mouse pad eskidi de yeni fare almışken kendime göre bir tane bastırsam mı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 mur.1.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 bi ara burdan biri link atmıştı bedavaya mouse pad üstüne baskı yaptırdıydık tekstile güzel bi baskı yapmışlar hala duruyo mouse pad asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 https://i.imgur.com/bQfQDAz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Fistan said: bi ara burdan biri link atmıştı bedavaya mouse pad üstüne baskı yaptırdıydık tekstile güzel bi baskı yapmışlar hala duruyo mouse pad asd X-Factor v3 #14 kapagini bastirmistim, yillardir hala onu kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 işte tekstile basan varsa öyle aşırı kalın olmayan, birkaç site gezdim ama anlaşılmıyor tam bastıkları yüzey vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar