uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 biraz erken açtım ama aklınızda bulunsun pazar akşamı saat 20:00'de canlı yayınla NTV'de olacak inşallah t.duncan dönerde güzel bi maç izleriz.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yok yok tim duncan dönmesin dönerse spurs ezer hiç güzel olmaz dönmesse başa baş bişiy izleriz :D[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 shaq nesterovic'i tutacak tamamda haslem de kötü oyuncu değil duncanı tutabilir..bence olsun daha zevkli olur[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 tam tersi jankis duncan dönsün süper maç olur :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Duncan dönsün bencede.ama ben maçı izleyemem p.tesi okul war öhüüü kaç tane süfer maç kaçırıyorum okul yüzünden ya :( houston rockets -la lakers macını da özetini izledim :([signature][hline]bayat, 12 Şubat 2005 06:19 tarihinde demiş ki: ya onu gecin de, poposunun bi suru resmini koymus bi kizin sitesi vardi, bilen var mi, cok lazim su an. [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 sen şaka yaptın di mi :) said: jankis, 11 Şubat 2005 01:48 tarihinde demiş ki: yok yok tim duncan dönmesin dönerse spurs ezer hiç güzel olmaz dönmesse başa baş bişiy izleriz :D [signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Infarctus, 12 Şubat 2005 09:19 tarihinde demiş ki: Duncan dönsün bencede.ama ben maçı izleyemem p.tesi okul war öhüüü kaç tane süfer maç kaçırıyorum okul yüzünden ya :( houston rockets -la lakers macını da özetini izledim :( Okula giderken 8 de yatmış olmuyorsun heralde? Maçın saati 20:00 :)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ehuhe harbi ha 8de yani..zaten 22.00de olsa ne fark eder?00.30ta biter maç yatarsın ne oalcak?[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Yok abi kesin bizimkiler bişi bulur der gene ya ben biliyom siz anlatırsınız artık p.m den bana özetini :)[signature][hline]bayat, 12 Şubat 2005 06:19 tarihinde demiş ki: ya onu gecin de, poposunun bi suru resmini koymus bi kizin sitesi vardi, bilen var mi, cok lazim su an. [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 çüş 20:00'de maç ne diyecekler bu saate :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 oke tmm ayarladım ben izlicem macı :) bu ak$am ntv de eyw oke[signature][hline]bayat, 12 Şubat 2005 06:19 tarihinde demiş ki: ya onu gecin de, poposunun bi suru resmini koymus bi kizin sitesi vardi, bilen var mi, cok lazim su an. [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 umarım shaq uyanırda biraz diş geçirir spurs e[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 spurs uyuklama döneminde sayılır carter atılmasa nets'i yenemiceklerdi. wizards'a yenildiler. wade de parker'a üstünlük kurdu mu spurs yenilir gibi duruyo deplasmanda. ne de olsa yıl içinde pek tınlamıyolar deplasman maçlarını inşallah kazanırız o ayrı[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 oh be sonunda doru dürüst bi saatte..bundan daha iyi ne olsun yahu amerikadaymış gibi maç izliyoruz işte.. Murat Kosovanın deyimiyle "insani saatlerde" bi maç :D ligin en iyi takımları karşı karşıya.. süper bi maç olucak[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: LvL_Sabo, 13 Şubat 2005 12:40 tarihinde demiş ki: spurs uyuklama döneminde sayılır carter atılmasa nets'i yenemiceklerdi. wizards'a yenildiler. wade de parker'a üstünlük kurdu mu spurs yenilir gibi duruyo deplasmanda. ne de olsa yıl içinde pek tınlamıyolar deplasman maçlarını inşallah kazanırız o ayrı bu dediğin maçlarda tim duncan oynamıyodu ama.. bence baştan yenilir tipi şeyler söylemek çok zor gerçekte de başabaş bi mücadele izlicez gibi geliyo bana[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 miami rlz alacaklar.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: shapshal, 13 Şubat 2005 13:16 tarihinde demiş ki: said: LvL_Sabo, 13 Şubat 2005 12:40 tarihinde demiş ki: spurs uyuklama döneminde sayılır carter atılmasa nets'i yenemiceklerdi. wizards'a yenildiler. wade de parker'a üstünlük kurdu mu spurs yenilir gibi duruyo deplasmanda. ne de olsa yıl içinde pek tınlamıyolar deplasman maçlarını inşallah kazanırız o ayrı bu dediğin maçlarda tim duncan oynamıyodu ama.. bence baştan yenilir tipi şeyler söylemek çok zor gerçekte de başabaş bi mücadele izlicez gibi geliyo bana nets maçında oynuyordu duncan[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Çoğu kişininde dediği gibi erken final gibi maç... Miami favorim.[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors | Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 izlicez görecez spurs diorum gerçi ben ama :)[signature][hline]bayat, 12 Şubat 2005 06:19 tarihinde demiş ki: ya onu gecin de, poposunun bi suru resmini koymus bi kizin sitesi vardi, bilen var mi, cok lazim su an. [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 spurs tecrübeyle alabilir..ama maç çok yakın geçecek.shaw kesin foul-out olur bu maç[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 başladı beyler bilmeyen varsa uyansın sabah oldu[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ilk çeyrek gayet zevkliydi inşallah böyle sürer.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 devre sonucu: 42-41 sas önde[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 duncan'ıda iyi durdurdu miami savunması.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 maçın özetini izlerim artık misafir ler geldi :))))[signature][hline]bayat, 12 Şubat 2005 06:19 tarihinde demiş ki: ya onu gecin de, poposunun bi suru resmini koymus bi kizin sitesi vardi, bilen var mi, cok lazim su an. [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar