Vampire Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 http://www.idsoftware.com/public/patrick/fun/mesh/mesh_playing_delta.wmv sag click / save target as Bu korku oyunlarina karsi inanilmaz bir fobisi olan bir gencin diger arkadasinin israri üstüne tek basina karanlikta doom3 oynarken gece görüslü kamerayla cekilmis videosu...Oyun ici görüntü ve sol tarafta ekranin 1/4 üde muhtesem kahramanimizi gösteriyor (internette gezen salak salak bagrisan cocuklarin oldugu film degil merak etmeyin)...O kadar komik ve muhtesem ki ID Software kendi public ftp sine koydu bu movieyi...138 sayfalik bir thread yaratti planetdoom forumlarinda bu movie... Dl ettiginiz her byte'a ve dl ederken harcadiginiz her saniyeye degicek, karnima agrilar girdi yesrederken gülmekten...[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 "Follow the hangin up corpse." "No way." "C'mon." "HEY WHATTA TORCH AA AAA AAA SHOTGUN AA AAA." "That's the new monster by the way." "You are not my friend any more."[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 hauuhaahu gerçekten süpermiş... koparmamış olsa da çok eğlenceliydi. yazık adama, netin maymunu oldu. ben en çok şey kısmında koptum, bi anda karşısına yaratık fırmıyo, çığlık atıp panikle el feneriyle vurmaya başlıyo, sonra makinalıyı seçemeyip el feneriyle bi daha vurmayı deniyo. eheh.. indirmeye değer.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: mayfer, 05 Eylül 2004 11:47 tarihinde demiş ki: hauuhaahu gerçekten süpermiş... koparmamış olsa da çok eğlenceliydi. yazık adama, netin maymunu oldu. ben en çok şey kısmında koptum, bi anda karşısına yaratık fırmıyo, çığlık atıp panikle el feneriyle vurmaya başlıyo, sonra makinalıyı seçemeyip el feneriyle bi daha vurmayı deniyo. eheh.. indirmeye değer. Evet, orasi süperdi, off ya abi 3 kez falan seyrettim arka arkaya cok güldürdü adam. bu adamin daha 3 tane moviesi var, bitanesi bundan dahada komik, adam oyunu birakiyo falan ama cekim bu film kadar profesyonel degil :) ama yinede deger diyosaniz digerleri http://www.idsoftware.com/public/patrick/fun/mesh adresinden sirayla indirilebilir :)[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 link'i gorunce bizim Mesh sandım.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ben asıl oyunun sonlarına doğru adam oynarsa onları görmek istiyorum. ya da ilk cehenneme gidiş falan..[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 alright alright c'mon aaaaaaaaaaaaaaaaeeeeeeeeeeeaaaaahhhh çok güzeldi hehe :D[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 4kb ile iniyor ve gittikçe azalıyor :(. 100mbitlik bağlantı istiyorum!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 :) merak etme ben de 25 kb/s indirdim, server yavaş :horace:[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: mayfer, 05 Eylül 2004 14:09 tarihinde demiş ki: :) merak etme ben de 25 kb/s indirdim, server yavaş :horace: :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 güzeldi ama inanılmaz komik falan diil yani hatta gülmedim.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 en güzeliarkadaşının korkuttuğu bölümdü ehuh[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ya dikkat ettigim elemanin kameranin farkinda olmasi buda bana bile bile yapti bunlari izlenimi veriyo ama herseye ragmen guzel bisi[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ya çok gzl abi ya çok güldüm neyse bari mesh sonradan biraz alışmış oyuna da bi yaratığı öldürdükten sonra gülerek cesedine ateş etmeye dewam ediyo "you are dead now" diyerek ama ani bişe olduğunda bağırmaya dewam ediyo :lol: ama aslında fena oynamıyo baya temkinli gidiyo fln o şeyde çok güldüm ya health alırken kıstırıyo ya yaratık bunu ahahah :lol: "OOH MY GOODNESS GET OUT"[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 sonra need more need more aaah im healthy now demesi daha guzel[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 sonlara dogru kendi de baya eglenmeye baslamis gibi geldi bana[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ehe asıl benim quake3 oynayışımı izleyin, suratım şekilden şekile giriyor ehe. ne gariptir ki bir tek o oyunda öyle oluyor, bi de kendim farkediyorum ama engel olamıyorum, ehe nasıl bi lamerlikse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 beni en çok çigliklari yardi bide o "i'm healthy now" süperdi. adami bi an benim doom 3 oynarkenki halimle karsilastirdim, sonra daha da fazla komik geldi hali hehe[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ftp://212.98.241.78:6931/mesh_playing_delta.wmv[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. --Saçma Lama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 moviedeki ates arkaplanli yazilarin oldugu zamanki slow muzigin adi nedir yaw? acayip exsantrik biseymis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 you are not my friend anymore süper hehe çok i*neymiş arkadaşı onun hehe[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 haha bi ara karanlikta yururken help me die ses duyuyo sonra aydinlik ortama topukluyo bu sirada "i'm not going to help you, i dont give a f.." fln dio adam acaip tirsmis ya benden farki yok tabi o ayri konu[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 eheh güzel... you are not my friend anymore olayı ile More Health de yarıldım...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 linkler çalışmıo.. bunu nerden bulabilirim? (idde search yaptm..)[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ya aslında vampire the masquerade i oynarken beni de cekselerdi kameraya, ana avrat düz gitmiştim ben de :)[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar