nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Yaklaşık 10 senedir kullanmakta olduğum gitarımı satıyorum. Arkasında cok ufak bir catlak dışında herhangi bir problemi yok. Yanında da orjinal ritter case veriyorum. İstedigim fiyat 1800 TL. Almaya niyetli arkadaslar özelden ulaşırlarsa foto atarım, istanbul'da olan varsa bana gelip gitarı da deneyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 amacım balta değil fakat şu an sıfırı 2k olan bir gitar için 1800 tl biraz fazla değil mi? üretim yerlerinin aynı oldugunu varsayıyorum tabii. japonsa ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 sıfırı 2500 tl diye biliyorum ben, son doviz artısıyla beraber fiyat belirlemeden once soyle bi baktım ınternetten tabi hala 2000 e satan yerler varsa bilemicem haklı olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 satılan yer var mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 bu gitari alacak olan amatorminligi gecmistir muhtemelen o yuzden specleri yazman lazim qnq manyetikler koprunun durumu sap-govde birlesimi vb ya da foto atarsın bilen ordan da anlar zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Bu 2000'lerin başında tavsiye edilen f/p başlangıç gitarıydı abi sdf. Dolar kol gibi olunca kalite algımız da değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 FR li gitari baslangic olarak onermek lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Bende de ibanez RG350EX var. Bir 12 senedir bendedir. Bir kere floyd rose problemi cikarmadi. Dolayisiyla baslangic gitari olarak almistim ben de. Not: Koprusu FR degil. Ibanez bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Bu arada fiyatı biraz abartı istemişim sanırım d flkshjsdjlfkh pazarlık olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 üç dört ay boyunca pırıl pırıl ve daha taze 2550 prestige satamadık biz 1200 falan istediler. dolar henüz 4 olmamıştı. sıfırı 1500 olan bir LTD ile takas ettik sonra. sen bunu 1000 ₺'ye bile satamayacaksın bence. piyasayı 2006'daki gibi sanıyorsun sanırım. hem ibanezlere metale heves azaldı, hem de hakikaten 2. elde dönmüyor piyasa. baltalık bir tarafı yok yani internetteki güncellenmemiş GELİNCE HABER VER fiyatları gibi değil piyasa abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 benim 2. gitarım buydu, ilki washburn dandik bişey, sonra bunu aldıydım, başlarda fr ile oynaması baya zevkli, 600-700 liraya mı ne almıştım, solak olanı birde pahalı normale göre. ne pahalanmış mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 oha 2550 yi satmasaymışsanız daha iyiymiş lan. bende 1570 var işim olmaz valla satmakla falan o paraya hem de lul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 benim 2004 jackson dxmg japan kaça giderdi sizce? 1000 dolara almıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Piyasa olu baya aynen, yeni nesil dj oldu herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 metal amelelik abi zaten, EDM'den farkı yok derinlik olarak. şaka lan şaka sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 en ucuzundan bi squier alsam ikinci elde rahat okutulur mu sizce? benim gitarin stoklara girmesine 2 ay var(PRS SVN) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 gerek yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarLOA Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 japon mu değil mi? kaç yapımı falan bunları yazarsan bence iyi olur. ama yazmadığına göre kore'dir. :) o fiyata zor satılır. manyetikler falan stoksa bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 BarLOA said: japon mu değil mi? kaç yapımı falan bunları yazarsan bence iyi olur. ama yazmadığına göre kore'dir. :) o fiyata zor satılır. manyetikler falan stoksa bir de. endonezya 1200 liraya cektim fiyatı yanında orjinal ritter veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 manyetiklerde herhangi bir degisiklik yapmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 samaella said: gerek yok bence neden ya 200 liraya 2 ay kiralamış olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 bol şans ¯_(ツ)_/¯ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 fiyatı 1000 tl ye indirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 600'e gelince haber ver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 BarLOA said: japon mu değil mi? kaç yapımı falan bunları yazarsan bence iyi olur. ama yazmadığına göre kore'dir. :) o fiyata zor satılır. manyetikler falan stoksa bir de. endonezya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar