hellspe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 arkadslar daha demin haberlerde izledim adam siir okurken kalp krizi gecrdi 62 yasındaymıs adam uzuldum valla...[signature][hline]so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Resimlerim | Sözlük | [Bu mesaj Cheester tarafından 13 Şubat 2005 03:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 toprağı bol çıyanı az olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Ya futbol sahası ya özel bi anda;kalp krizinden gidenlere çok üzülüyorum valla... Çok takdir ettiğim Miklos Feher de sarı kart yedikten sonra tam ortasahanın başlangıç vuruşu noktasında ölmüştü :([signature][hline]harvester 10 Şubat 2005'te 05:30'da okey masasında demişki: "Anaaaa ortadan da taş çekiliyomuş!!!" Cheester, 13 Şubat 2005 03:14 tarihinde demiş ki: şimdi orc a msn de yawsıom vercekmi acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Neyse Toprağı Bol Olsun [Bu mesaj eraygnr tarafından 13 Şubat 2005 03:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 kötü bişey:([signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 kalp krizi geliyorum demiyor açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 valla geçmiş olsun adam sevdiği bişeyi yaparken ölmüş.mutludur heralde..[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ama cok icim gitti yaws[signature][hline]so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Resimlerim | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Kim o adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 valla gece haberlerine NTV ye fln bak gorursun...[signature][hline]so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Resimlerim | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 *!Allah taksiratını affetsin.*[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 çok kötü bir durum ya.. orada olanlar için de unutulmayacak bir gün olacak..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: placebo, 13 Şubat 2005 03:40 tarihinde demiş ki: Kim o adam ya kahramanmaraş belediye başkan yardımcısı.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 allah rahmet eylesin allah yakınlarına sabır versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ben de ne oldu diye girdim meğersem ölmüş[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 toprağı bol olsun lafı gayrimüslimler için kullanılır.müslümanlar için Allah rahmet eylesin denir.açıklamasını ben de bilmiyorum neden öyle denir.neyse Allah rahmet eylesin.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ölmüs gitmis adam ne farkeder Allah rahmet eylesin demekle topragi bol olsun demek.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Sakarya ile ilgili bir şiirdi sanırsam[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ben bi yanlışı düzelttim böyle derseniz adam canlanır demedim.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ben seyrettim walla cok uzuldum:([signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: rarebee, 13 Şubat 2005 17:37 tarihinde demiş ki: ben bi yanlışı düzelttim böyle derseniz adam canlanır demedim. yok sana laf etmedim yani farketmez anlaminda. yanlis anlama.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 yok yanlış anlamadım ben öyle dediğimde bi büyüğüm yanlış sölediğimi söylemişti.zaten yukarda dediğim gibi açıklamasını da bilmiyorum neden öyle denir.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bende gördüm ya, adamın kalbi sıkıştı o anda olay bitti.[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 valla uzuldum heee, allah rahmet eglesin[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Allah rahmet eylesin.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar