DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Selam ahali, 25 Haziran'daki Massive Attack konserine "ayakta" bölümüne bilet arıyorum, duyan eden olursa ses verin plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 https://instela-static.info/m/massive-attack-dinlerken-seks-yapmak--i503096.jpg lavli lavli lavli gl abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 oha ayakta biletlerin hepsini sattılar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Yeni konu mu acsaydim acaba ya, neyse buraya yazayim Ben de bakiyorum bi bilet ama oturmalisindan, hatta tercihen orkestra tek bolumunden. Allah rizasi icin bi el atin sfd Bi de bu isler nasil oluyo, gidip bileti bastirirken kimlik falan ibraz etmeni istiyolar da sonrasinda gerek yok diye anliyorum. Oyleyse bu sekilde bastirtilmis olarak mi aliyoruz bileti napiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 basılı aldıktan sonra kimlik sormaz kimse herhalde kapıda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 3 tane ayakta biletim var, buradan alıcı çıkar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 1 adet ayakta bilet arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 NOLDU OTURAMIYO MUSUN ZUHAUISHFDUAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 MUHUAHAUHAUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 zaidral said: 3 tane ayakta biletim var, buradan alıcı çıkar mı? Ne kadar? Ben alabilirimç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 satıldı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 2 adet oturaklı bilet arıyorum. Satmak isteyenler öm lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 alınık masiv atak ayakta cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar