danielino Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 ben danielino mahlasli baris. meraba Alıntıla
Figh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 hoşgeldin. müsait olduğunda tim'e mesaj atarsan sana ortalama bir son kullanma tarihi verecektir banlanman için, tarihten 1 ay önce yeni hesap başvurusu yaparsan iyi olur çünkü 1 ayda anca onaylıyorlar, kalanına kolay alışırsın, iyi forumlar ^^ Alıntıla
danielino Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 @TheGreatWall tsk.. @Figh 4 gunde onaylandim aslinda, piyango mu cikmis oldu yani Alıntıla
Tim Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Figh said: hoşgeldin. müsait olduğunda tim'e mesaj atarsan sana ortalama bir son kullanma tarihi verecektir banlanman için, tarihten 1 ay önce yeni hesap başvurusu yaparsan iyi olur çünkü 1 ayda anca onaylıyorlar, kalanına kolay alışırsın, iyi forumlar ^^ Senin gibi “forum umrumda degil” diye hakaret ederek banlanip, sonrasinda 2 kere daha geri gelen pek az ya. Herkesi kendin sanma. *kips* Alıntıla
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 borçan nasil isimdir , evlat olsa sevilmez Alıntıla
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 koç burçsuz ismi borçan Alıntıla
danielino Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 herkese tsk,, hosbuldum.. FromTheHell said: hoşgeldin borçanborcam?? Alıntıla
Figh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Tim said: Figh said: hoşgeldin. müsait olduğunda tim'e mesaj atarsan sana ortalama bir son kullanma tarihi verecektir banlanman için, tarihten 1 ay önce yeni hesap başvurusu yaparsan iyi olur çünkü 1 ayda anca onaylıyorlar, kalanına kolay alışırsın, iyi forumlar ^^ Senin gibi “forum umrumda degil” diye hakaret ederek banlanip, sonrasinda 2 kere daha geri gelen pek az ya. Herkesi kendin sanma. *kips* bence artık tanışalım vakti geldi ig ekleyebilirsin, hayır ben şahsına mı söylüyorum direk alıntılamalar falan, hiç yakışıyor mu? 2 dk eğlendirmedin. Alıntıla
incdarkness Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 melis hoşgeldin, kavga var gibi görünüyor istersen gel seninle köşede çay içerek izleyelim Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.