Tim Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Ahali selam, Evin seklini semalini nerde ne oldugunu bilmeden kimsenin yardimci olmasi cok mumkun degil ama geyik olsun diye acayim dedim; Simdi hanimin zamaninda yanimizda goturmeyelim deyip anneme emanet ettigi, babannesinden yadigar, azcik degeri olan altin bi taki bisey var. Annem bunu bi yere saklamis evde ama bulamadim. Haliyle siz olsaniz nereye bakarsiniz diye soruyorum ve kaciyorum. Evi ararken tek tek bakicam kim nereye saklarmis diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 dedektör kiralayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Buzdolabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 hatta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 dogrudan dedektor. ama ben ahsap seylerin bazalarina falan bakarim. ya da bankalara kasasi var mi diye bakarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 yatak altı, baza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 terlik içi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Mutfak dolabi ici ya. Hatta pirinc un gibi kavanoz iclerinde bisi varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 imha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 istiflenmiş yatak örtüsü, yorganların alt veya ara katmanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 yüklük denen bişey var ya, yazlıkları/kışlıkları, yorganları/pikeleri kaldırırsın dertop edip. onların içinde olabilir belki. derken araya denalir girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Mayhem said: ben gelip bulurum anında. %40 alırım ama. abi ayıp ediyorsun, adamın annesi vefat etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Mayhem said: ben gelip bulurum anında. %40 alırım ama. Ayi ya. Hanimin babannesinden kalan yadigardan bile komisyon alcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 böyle şeylerin bulunamaması çok tatsız ya. benim de babam öldüğünde laptop'una koyduğu şifreyi bilemediğimiz için basmıştık formatı. veri kurtarma falan şirketleri var tabi de işten güçten ilgilenememiştim. arşivci de bi adamdı, hobisiyle falan ilgili oldschool bi sürü dosyası vardı. (tabi ki BÜTÜN DOSYA İSİMLERİ CAPS LOCK AÇIK YAZILI :)) bulursunuz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Cokomantis said: yüklük denen bişey var ya, yazlıkları/kışlıkları, yorganları/pikeleri kaldırırsın dertop edip. onların içinde olabilir belki. derken araya denalir girmiş. yüklük te yorgagnların arasında, anneanemin tapu,ufak tefek takı falan oradan çıktıydı temizlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 balkonda olabilir. bizim ev beşinci kattaydı eskiden çevrede tırmanacak başka balkon da yoktu. arka balkonda duran bir dolabın en dibinde saklardı annem. mantıklı baya hırsız girse hayatta arka balkona çıkıp oraya bakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Abi bunla alakalı komik anım var benim ya. 90ların başı falan sanırım, bizim pederin eline bi işinden dolayı yüklü para geçiyor. Gece alemlere akıyor kutlama mevzusuna, kafa roket eve geldikten sonra parayı bi yere saklıyor. Ertesi gün ayıldığında bulamıyo tabi parayı. Evin altını üstünü getiriyorlar parayı bulmak için yok. 1-2 hafta aradılar baya baya. Bi de ciddi para olduğu için hani öyle çekmeceye falan saklanacak kadar ufak da değil. O dönem gitmedikleri falcı, zart zurt kalmıyor ahah. En son ortaya çıktı tabi. Adam o kafayla parayı baya bi parçaya bölüp bi kısmını yatak odasındaki dolabın arka kapağını kırıp orada abuk subuk bi yere saklamış. Hatırladığım kadarıyla bi kısmını mutfaktaki dolapların arkasına, bi kısmını falan yatak başlığının içine. Ama hepsi de kör nokta yani. Daha kimbilir nerelere istiflemiştir de ben hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 yanmayan ampül varsa onu bi kontrol et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 oha alenen potansiyel hırsız muamelesi yapılmış burada forum ahalisine....... çok kınadım resmen ya.... giysi dolabının üstündeki ayakkabı kutularının içine bakardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Dolaptaki donmus yemek içlerine bak, çiçek saksilarindaki toprağın içi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Anneanne bacaya saklar ya da yüklükteki çarşafların arasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 evin seklini bilmek muhim ya :( benim rahmetli anneannem komurluge gomup ustune beton atmis altinlarinin, hani insanlar cok fantastik seyler yapabiliyorlar rahmetli babamda bi kere yuklu miktarda dolar ve 2 adet tabancayi kirli camasirlarla beraber camasir makinasina atmis seyahate giderken, annemde gelir gelmez bu kirliler niye yikanmadi diye acmisti, tabancalarin gurultuden uyanmistik. gunlerce evde dolar kurutmaya kastik, goren yeni bastik sanirdi hani o derece absurd idi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 ahahah çamaşır ipine asılıp teker teker mandallanmış dolarlar dsfhsdfhsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Laurelin said: evin seklini bilmek muhim ya :( benim rahmetli anneannem komurluge gomup ustune beton atmis altinlarinin, hani insanlar cok fantastik seyler yapabiliyorlar rahmetli babamda bi kere yuklu miktarda dolar ve 2 adet tabancayi kirli camasirlarla beraber camasir makinasina atmis seyahate giderken, annemde gelir gelmez bu kirliler niye yikanmadi diye acmisti, tabancalarin gurultuden uyanmistik. gunlerce evde dolar kurutmaya kastik, goren yeni bastik sanirdi hani o derece absurd idi eheh 6kg lik makine,2tabancani sesini bastirmaya yetmeyecek kadar kirli camasir var. ama ortecek kadar da cok. nereden baksan 1-1.5kg dolar yapar o. onu da 50usdlik olarak dusunsen 70-100.000$ yapar baskan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 outsourcing yap direk. kapiyi acik birak zaten 30 dk icinde hirsiz girer. cikista binersin tepesine alirsin ne bulduysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar