BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 :) peki ben 55i scriptlerimi koysam sorunsuz çalışırmı?[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Aliko the Warrior.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 tabiki sorunsuz çalışmaz.bir kaç değişiklik yapman lazım.bunun erorlarınıda zaten consolda veriyor o satırlara gidip düzeltirsin.böylece yeni version'a adapte olmuş olursun.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 scp lerde peki degişiklik war mı? yeni komutlar ya da eskilerin yerine degişiklikler???[signature][hline]RHnet.. www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla şimdi oyun sunucularına web hosting sponsorlugu.. KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 thelegbra nın verdiği linklerden sphere.exe nin içinde bulunduğu zip'te senin sorularının hepsinin cevabı var.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Yurt dışından gelen genel yanılar. Buggy & laggy. :) stability sorunu da yaşadıklarını söyleyebilirim.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Büyük serverlar için bir version değişikliği demek oluyor bu.En azından legal diyebilicaz.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Nebula için şu an bu değişikliği yapmayı düşünmüyorum. Bugsız çalışan özellikleri zaten büyük ölçüde dolaylı olarak yapılabilinen şeyler. Yapılamayanlar da kritik şeyler değil. Stability şu an daha büyük bir öncelik.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ben kendi hazır worldunu çektim ama açılmadı server giremedim ynai paso hata verdi sonra 55i savelerimi koyunca girebildim biraz kascam bakalım bişeler yapabilcekmiyim[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Aliko the Warrior.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 .56 anlaşması imzalandıktan sonra revision serisindeki sürümleri de resmi olarak kabul ettiler o konuda endişeniz olmasın.. fakat çok fazla cpu ve memory yiyor. onun dışında güzel olmuş, ikinci bir sürümü çıksa süper olacak..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 spherenet disinda download edilebilecek bir link var mi arkadaslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 artificial intelligence olayını birisi test ederse sevinirim. ben açtım pek bir fark farkedemedim. galiba wall of stone tarzı şeyleri dispel ediyormuş. Bir de int max 200 e kadarmış. sonrasında sapıtıyormuş.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arsenlupen14 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bence de hepimize hayırlı olsun arkadaşlar![signature][hline]Chester Bennington Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 shpereserver'in ftp'i berbat ya.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlazeS Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Daha deneme şansım olmadı fakat revisions a bakılırsa gayet başarılı bir çalışma olarak gördüm. Birkaç arkadaş download ederken sorun yaşıyor herhalde ben siteye dosyaları ekledim; Sphere Server 0.56a Downloads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Ben indirdim artik yahu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 allcharsidle en fazla istediğim şeydi şimdi if (( < 1001) && ( == 45)) src.remove 1 return 1 endif ohh tertemiz :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Sorunları düzeltilince ki düzeltileceğini düşünüyorum gerçekten iyi bir basamak olacak. Ancak newmapplane ler için cache etme olayı 0.57 ile gelirse o zaman Sphere için yeni bir döneme MERHABA demek olacaktır bu. Şimdilik sadece eski döneme ufak eklentiler.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Benim hosuma gitti her ne kadar 1.0 taraftari olsamda ben bile hoslandım ama dediginiz gibi stable degilse ki ben fazla inceleyemedim beklemekte fayda var.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bence sorun hala sphere..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Ahahhahaha :lol: Güzel bi yaklaşım .... Umarım tüm develer için hayırlı olur .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 12 Aralık 2004 01:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: Mum_Chamber, 12 Aralık 2004 01:13 tarihinde demiş ki: bence sorun hala sphere.. bence sorun hala ortaya bir şey koymaktaki eksikliğimiz.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Biraz daha incelemeleri ilerlettim. Eğer CPU'nuza ve RAM'inize güveniyorsanız, ayrıca yeni gelen özellikleri kullanacaksanız bu versiyona geçmeyi düşünebilirsiniz. 1. Şimdi genel olarak AI'de öyle ahım şahım bir gelişme yok. Gene yol bulmakta beceriksizlik hat saffada. Ancak büyü atarken hafif geri çekilmeler ve siz dibinize girerseniz hala büyü atmaya kasmak yerine adam gibi dövüşmeye çalışmalar vs vs var. Ancak bu işlem sunucu üzerindeki akıllı NPC sayısı ile eş değer olarak CPU'nuzdan götürüyor. Değer mi? Tartışılır. Kimisi için çok güzel bir özellik olabilir. 2. olay yeni map'leri destekleme /desteklememe olayı. Bir kaç sphere.ini ve region tanımlaması ile dolaşamama olayından yavaş dolaşma olayına terfi edebiliyorsunuz. Ancak bu map'ler sphere tarafından cache'lenmiyor. YAni her adım attığınızda server o noktanın bilgisini gene dosyadan okuyor. Bu da CPU tüketimini arttırıyor. 3. Genel bir AoS sistemlerine uyuşmaya çalışma çabası var. Ama çabadan öteye gidememiş. Bir kaç seviye daha üst client'ı desteklemesi speed ile sorunlarını halledememiş olan shard'lar için faydalı olabilir. (4.0.5a) @kill , party can loot me , allchars, allitems , guild stone'lar için MasterUid göze çarpen diğer özellikleri. Şimdilik yolunu çizmiş, ama yol alamamış bir versiyon tanımı yapıyorum ben :)[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 abi halen nie sphere ile kasıosunuz ki? harcadıgınız saatlere yazık walla.. changelog a bakınca sphere in RunUO yanında ne kadar primitive kaldıgını görmemek elde degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 sphere eşibenzeri bulunmayan shardlar yaratır. runuo %97 değiştirilebilme özelliğine rağmen custom/default oranı çok daha düşüktür. Bu yönü ile bana itici geliyor. Kimse sphere'in runUO dan daha iyi olduğunu söylemiyor. Söylenen sphere de kod yazmak benim için ve belki diğerleri için de, daha zevkli. Çünkü yazdığınız şey zilyonbin tane iş için kullanılacak olan C# değil. Sadece bu iş için kullanılan sphere kodları.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 canım kodcuklarım benim. src.newitem i_runUo_buster new.more1l=// (runuo custom scripts) new.more1h=// (runuo default scripts) new.equip on=@equip if (/) src.hits 0 //terminate as runuo gets developed. else src.sysmessage You have busted RunUO once again. endif[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi [Bu mesaj nbl_silencer tarafından 12 Aralık 2004 04:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar