Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

No offense

Glatheros

Öne çıkan mesajlar

bi baktım kişisel diye bir bölüm var, her neyse konuya girmek istiyorum, bir kaç topice baktım "biz hamza ile çıkıyoruz" "keremcan koş zıpla bana- ayşe" "çok aşığım gayim" "asosyalim ama baksen burda çok sosyalim" tarzı topicler var;

bende birşeyleri anlamaya çalışıyorum, gerçekten burada böyle topicler açarak birşeyler elde edebileceğinize inanıyormusunuz,veya neden buraya böyle okuyunca insanların bir tarafları ile güldüğü topicler açıyorsunuz, gerçekten bu kadar muhtaçmısınız ilgiye?

sadece yani dışarıda bir şeyler var, hayat var, gidin gezin nebiliyim burda böyle boş boş yazılar yazarak birşeyler elde edebileceğinizimi sanıyorsunuz??

gavurun dediği gibi " get a life" kısacası çok zavallı gözüküyorsunuz bu şekilde.[signature][hline]50 vampiir
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanların hayat tarzlarını sorgulaman baştan aşağıya yanlış olsada bunu bir kenara bırakıp şunu söylemek istiyorum: İnsanları bu şekilde nitelendirmeye hakkın yok. Bir insan senin değerlerinle uyuşmuyor diye zavallı statüsünde olmaz. İnsanlar için kullandığın sıfatlara en azından Paticik Forumları'nda daha çok özen gösterirsen bu birliğin daha huzurlu ve seviyeli olmasına katkıda bulunmuş olursun.

editler=yazım hataları

[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"

[Bu mesaj Selamon tarafından 12 Şubat 2005 07:35 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Selamon tarafından 12 Şubat 2005 07:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sebep sorduğun insanlara "zavallı" dersen bu birlikle alakalı olur. Burada açıkca diğer üyelere hakaret ediyorsun ki buda birliğimizce -birlik lafı biraz ağdalı mı durdu?- hoş karşılanan bir tavır değildir. Daha üstüruplu yazılar yazman gerekir.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros insanlar sevdikleri bir ortamda mutluluklarını yada üzüntülülerini paylaşıyor olabilir. Kamusal bir forumda özel hayatını paylaşıp paylaşmamak tamamen o insanın karar vereceği birşey. Ha zaten bunu ilgi için yapanlar bir kaç sayfa sonra kendini belli ediyor. Ama senin baştan aşağı hepsini toprağa gömmen yanlış, artık bunu neden yaptığın hakkında bir çok varsayımda bulunulabilir ama onları geçelim. Emin ol burdaki insanların çoğu burda konu açarak birşeyler elde etmeye çalışmıyor, eğer sen forumda konu açma mantığının böyle işlediğini düşünüyorsan bu görüşünü tekrar elden geçir. Son olarakta monitör arkasından insanlar hakkında tahminde bulun istersen ama asla ukalalık edipte onları çözmüş gibi davranma.

edik: community yerine topluluk diyebilirsiniz.
[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 12 Şubat 2005 12:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

iyi ben kendi ergenlik acilarimi paylasiorum sana gore zavallıyım, ama sende bana gore zavallısın cunku heralde bu acıları yasamamis boyle yemek elden su golden yasayip hayatin gerceklerini tatmassinki boyle konusuosun o yuzden bence sende zavallisin[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Sosyal ağlarda paylaş

çok gereksiz bir konu hata bend e post kasıyorum sayılabilir..

eskiden bend e şikayetçiydim çünkü bu konular konu sışında açılıyordu

şimdi ise böyle bir bölümaçıldı be bu konular konu içi olduğundan rahatladık

isteyen buraya ilgili dertlerini yazsın arkadaşım yazabilir zaten yazsındalr diye açıldı bölüm..

bak mesela ben bu tür konuları açıp okumuyorum arada doğum günü konularını takip ediyorum

sen de öyle yap

eğer ki "yok ben bunlara dayanamam kişisel bölümünü görmek bile beni geriyor" diyorsan "işte kapı işte kulpu ben açtım sen bul yolu" eşliğinde akabininde izmir marşıyla seni kenara alalım
uzun lafın kısası bakma, ilgilenme kimse kafana silah dayamıyor eğer beğenmiyorsan gitme hakkıan da sahipsin..
ben de nebula forumalrını sevmezdim tiksindiğimde olurdu ama hiç bir zaman da oraya gidip tepkimidile getirecek bir şey yapmadım çünkü boş bir iş..

daha iyi bir şey yap git sekanın satışını opprotesto et, orman arazilerinin kullanıma açılmasını protesto et, takdir edersin ki daha faydalı bir davranızş olur[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sirnaber, 12 Şubat 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
1- kimseyi burda zorla tutmuyoruz
2- burası sana veya bana ait bi forum değil,isteyen istediğini paylaşabilir
3- merak etmiyosan, sevmiyosan, kalitesiz buluyosan okumazsın, böyle havalı havalı "no offense" diye topik açıp insanlarla dalga geçmenin hiç lüzumu yok
4- elalemin derdi seni niye gerdi?

:tup:[signature][hline]jan d.
Sosyal ağlarda paylaş

ahali sakin mesajı almıştır püre oldu ezilmekten
hemen de alınmayın, sorusu var cevabını verecez
soru: insanlar sorunlarını burda konu açarak halledebilir mi?
cevap: genelde halledemez. zaten amacı halletmek değildir, gözünden kaçmış. paylaşınca rahatlama gibi bir kavram var. hatta karı-kız geyiklerinin hepsinin amacı budur, sen gidip 3. kişi olarak 2 insanın sorununu çözemezsin.
rahatsız ediyorsa girmeyiver. ben garbage a girmem mesela rahatsız ediyor çünkü. ratahsız olmayanlar da giriyor.[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
AAL'05 Üyesi
Sosyal ağlarda paylaş

bazen insanlarda duygu degişimleri sırasında başkalarınada bunu gösterme istegi olur, senin zavallı dedigin kişiler sadece birileriyle paylaşmak istedikleri için açmışlar o topicleri , içlerini dökebilmek için. no offense ama sende onların durumundasın şuanda ama zavallı oldugunu düşünmüyorum sadece birşeye tepki göstermek istemişsin.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...