Litminov Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 satacağım 6s'teki herşeyi silmek için direkt iphone'u sil tuşuna bastım. şimdi merhaba ekranını geçmek için wifi bağlanınca etkinleştirilemedi hatası alıyorum. itunes'la bağlanmaya çalıştığımda da aynı hatayı alıyorum. telefonu etkinleştirmek için ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Önce satın alabilirsin djdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 kendi hesabina mi kayitli, cihazlarindan cikarabilirsin. Ya da hard reset at bastan bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 icloud.com'dan aygıtlar kısmından çıkardım ama değişen bir şey olmadı. appleid.apple.com'dan da aygıtlar kısmından sildim. yine olmadı. ne kanser bir telefon bu ya. iphonebul'da da bir tane iphone var ama 6s mi başka bir şey mi yazmıyor onu da kaldır dedim yine olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 yurtdışından alınma falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 yok tr'den alınmaydı sorunu çözdüm. telefonu hesaplardan kaldırdıktan sonra itunes'a tuşlara basarak kapalıyken bağladım. geri yükle ve güncelle çıktı yaptım, düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar