TheGreatWall Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Selam paticik. Yeni bir spor ayakkabi almak istiyorum. Aradigim en onemli ozellik ayakkabinin kaymamasi. Kaymaz taban diyorlar galiba emin degilm. Cok pahali bisey istemiyorum. Ama her turlu teklife de acigim. Bilen, duyan, alan-satan varsa ve yardimci olabilirse cok sevinirim. Bu konuya link atabilirsiniz. Simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Orjinal kendi mağazası... https://www.n11.com/magaza/underarmour/spor-ayakkabi-1003346?srt=SALES_VOLUME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Kaymamasi derken, nerede kaymayacak? Buzda mi karda mi asfaltta mi dagda mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 amaç ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 önceliklerin konusunda bir şey diyemeyeceğim fakat yeni bir adidas cloudfoam ayakkabı aldım. böyle rahat bir taban yok ya şaştım kaldım yani. zerre üzülmedim verdiğim paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 nerde kullanacağına bakar o. spor salonunda mı kullanacaksın? casual mi takılacaksın? sokakta break dance yaparken mi istiyorsun yoksa dağ bayır gezerken mi giyeceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Kaymaz taban olarak belirtilen 'vibram' var ama o genelde outdoor, dağ bayır ayakkabilarinda oluyor ki senin aradığın spor ayakkabınin çoğu yol tutuş iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 e ama 1. sayfa bitecek nerdeyse hala bir mühendis ayakkabısı resmi konmamış formdan düştü galiba paticik bu ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Columbia'nın Omni Grip tabanlı ayakkabılarına bi göz atsana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Dragonfire said: nerde kullanacağına bakar o. spor salonunda mı kullanacaksın? casual mi takılacaksın? sokakta break dance yaparken mi istiyorsun yoksa dağ bayır gezerken mi giyeceksin? yeteneksizsinizde michael jackson dansi yapçam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 O zaman zemin de önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Bana da tavsiye plx. Özellikle yürürken içe basıyorum ve mevcut ayakkabılar çok sıkıntılı. :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 içe basıyorsan ortopedik özel taban falan kovalaman gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Ice basinca da ayakkabının omrunden gidiyir mu Ben disa basiyorum spor ayakkabi 6 ay max dayanıyor bana En son New balance diye bi markadan aldim 3 ayda dagildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 senko said: New balance diye bi marka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Ice basanlar duz taban disa basanlar da yuksek taban oluyor. Ikisi de rahatsizlik, derecesine gore ortopedik taban ve ozel ayakkabi kullanmak gerekebiliyor. Cocuklarda da belli bir duzeye kadar iyilesme saglanabiliyor. Ben duz tabandim, cocukken bayagi doktora gittim, ayakkabi ve tabanliga para doktuk ama faydasini gordum bayagi. New Balance’lar saglam oluyor bu arada, benim tanan eritme hastaligim var giydigim tum sneakerlarin bir sekilde tabani eriyor. New Balance bu konuda bayagi basarili cikti. Tek kotu yani 20 tane modelinden ancak 1 2 tanesinin giyilebilecek renk kombinasyonlarinda olmasi. Yanlis kombinasyonla bulgar erkegi gibi gezmek mumkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 beyler ben de spor ayakkabı arıyorum. kaymaması lazım. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 ayagini saglam bas la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 bana da mermerde gıcırdamayan ayakkabı tavsiye eder misiniz teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 adidas ultraboost’lar cok rahat. Kayma vs de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 https://www.slazenger.com.tr/slazenger-aston-j-gunluk-giyim-erkek-ayakkabi-beyaz-3443 soyle bisi buldum aldim ben bi tane. numarasi olana tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar