Auril Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Bulun bana kiralik 100m2 felan olsun 3+1 olsun Bide kopegi salmalik bahcesi olsun. Ha merkezde olcak bi de Hadi bulalim bana ev bulalim Duplex falan olmasin ama. Kopusum merdiven cikamiyor artik yaslandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 dubleks olmayan ev mi var bodrumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 şu an kaldığım yer 100m2 3+1 düzayak tek kat bahçeli site içinde hawuzlu falan fişman , tek eksisi yukarda 2 tane komşun war, onlar da pek karışmıyor ew sahibi ben oturçam yeter sefasını sürdüğün dedi, bende istiyom dedi nalet olsun istanbullulara neyse bana böyle ew lazım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 ha yan tarafımda aynı ewi birleştirmiş mesela haywan, tripleks yapmış 300m2 bahçeli teraslı deniz görüyor , kızı war bi tane ama yüz wermedi damat olaydım o ewe iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 V yerine W yazdığını görünce vermemiştir, ben de olsam vermem, hatta şikayet ederim polise, alın bu fakiri buradan diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 fakir mi lan fazladan yazıyorum w yi yuh al bunu al al al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 modlar fakirleri temizlesin pls konudan, beyaz yaka koktu burası leş gibi zengin memurdan sewgilerle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 yekeyeke said: V yerine W yazdığını görünce vermemiştir, ben de olsam vermem, hatta şikayet ederim polise, alın bu fakiri buradan diye... lan adam fakirlikten isminde bile ança 3 karakter kullanabilmiş bana fakir diyor hadi bana ew bulalım pati ahalisi ferrari yançısı eşh gelmeden bulun o kazıklar beni kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 dubleks istesen mayıs 15 e kadar 3k dan verirdim ben fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 mayısa kadar değil dooma kadar bakıyorum ben kardiş, neyse parası weririz ederini tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Emlakci iyi bi arkadasim var yonlendireyim istiyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 gönder gelsin özelden eş ama adam sikmeyen çinsinden olsun mümkünse yok öyle bir çins ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 bodrumda .. mumkun mu..hele su aclikta..kemigini siyirirlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 aç olm insanlar, ilk burda satılçak ewler , iliklerini lüpletip kemiklerini atıçaklar bizim gibi aç ew bekleyen adamlara o dewir geliçek hepsi aç kalıçöak bekliyorum sabırla hmmmps http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/276/749/286.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 valla 10 senedir bakıyorum. İnanın miami, malibu veya Toronto Beaches de daha uygun fiyatlar. Hep merak eder dururum kim alır bu fiyatları bodrum da. (yalıkaWak da bakıyorum ben. Ora ile karşılaştırdım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Valla biz 8 yıl önce Yalıkavak tan aldık 140 a, o zamanlar normaldi.marina yapıldıktan sonra koptu gitti fiyatlar, suan 850 bin ediyormuş ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 oyle oldu yalikavak. ama hadi satayim desen 850 veeren cikmiyo iste. 550ye falan satabiliyosun su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 miyaw33 said: Valla biz 8 yıl önce Yalıkavak tan aldık 140 a, o zamanlar normaldi.marina yapıldıktan sonra koptu gitti fiyatlar, suan 850 bin ediyormuş ev OO hayırlı olsun dostum. Benim kayınpederin var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 akirafes said: valla 10 senedir bakıyorum. İnanın miami, malibu veya Toronto Beaches de daha uygun fiyatlar. Hep merak eder dururum kim alır bu fiyatları bodrum da. (yalıkaWak da bakıyorum ben. Ora ile karşılaştırdım) o dolar yükselmeden önceydi. şimdi 300 bin dolarda 1.2 milyon ediyor aspkdnfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 waka waka ee ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 yok mu yazlığı olan bak boş kalmasın beni değerlendirin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar