Slat Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Alexi Vatikan'dan üst düzey bi elemanla konuştular hala prof. exorcistleri varmış ve dünyanın herhangi bir yerinden gelen çağrılara yolluyorlarmış..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 lucid dreaming var, telepati var, chakra var, chi var, exorcism var, hede hödö var ama hiçbirini yapamadım ben e çok yapanlar varmış bunları, bir zahmet bana da pit fiend çağırsınlar arkadaş olayım yanımda gezdiriyim diyorum ama sonra ses seda çıkmıyor :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paladin bulsen bi tane slat bi tane senin içine bişeyler girmiş çoşmuşssun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Troil, 13 Şubat 2005 01:49 tarihinde demiş ki: yalan şeyler bunlar ihtiyacınız olan güç içinizde, onu alıp tekrar içinize sokmanız lazım bütün olay bundan ibaret Hayır benim anlamadığım da bu işte... Nerden vardın bunun yalan olduğuna..? Herhangi bi bilgin var mı bu konuda? Gittin papayla konuştun "Yok evladım kolpa bunlar millet bağış yapsın diye korkutuyoruz" mu dedi sana? Size ters gelen herşeye "yalan bunlar", "yok böyle bişey" mantığıyla yaklaşırsanız işiniz zor... http://www.rus-sky.com/miracles/audio/exorcism-ntv.mpg Böyle alakasız birşey buldum ama hiç tatmin edici değil bakmasanız da olur yani.. Biraz daha arayıp yatıcam zaten.. Yatmadan önce böyle işlere kafayı takmış bi forum buldum ona bi topic açayım onlar bilir herhalde.. Bu forum[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Bonecrusher, 13 Şubat 2005 01:48 tarihinde demiş ki: lucid dreaming var, telepati var, chakra var, chi var, exorcism var, hede hödö var ama hiçbirini yapamadım ben Chakrayla chi yapılan şeyler değil zaten. Aksyon değil yani eheu. Bu arada yalan söylemeyin. Papa yakın arkadaşım olur, biliyoruz birşeyleri ehae.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yahu geçekten slat palavra bunlar bence tani şeytan ne yapsınki bi ölümlünün vücuduna girip höyde gelin bakalım biraz terör estiricemmi olay hem girse bile neden bi çocuğu seçsin azyıf olduğu için diyoruz ama ki burda bir şeytandan söz ediyorsun insan iradesi yanında ne kalır birde bunu düşün yani bence palavra hepsi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Zirva bunlar ya, birakin bunlari... Discovery kadar osuruktan bi kanalda gormedim, yaridan cogu reklam, spekulasyon, meta fizik gondermeler falan... amerikan halkinin gerici kesimine hitap eden programlar (ki yarisi gericidir bunlarin). Belgesel konusunda BBC'nin ustune tanimam. [Bu mesaj demirbilek2 tarafından 13 Şubat 2005 02:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Hala arıyorum bu arada bi resim buldum merakına yenik düşenler bakabilir [spo1=Possessed][/spo][signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Nerden mi biliyorum arkadaşım, düz mantık. Tarih boyunca tepedeki insanlar pis işlerini yaparken halkı uyutmak için yollar aradılar ve buldular. Fenin, ilmin ve bilmin zayıf olduğu zamanlarda batıl inançları kullandılar. Bu anlaşılır. Ama o olayların ucunun bugüne kadar dokunması çok üzücü...[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ühüh bulamadım işallah exorcistlenirsiniz bu akşam hepiniz dalga geçtiniz benle.. Bu arada 2001 yılında bi rahip 8 yaşındaki bi çocuğu exorcisliyim derken öldürmüş ve suçlu bulunmuş.. Bu videoyu bulmama yardımcı olursanız çok sevinicem gerçekten yaklaşık 1,5 saattir arıyorum herhalde ama bulamadım bi sürü faketen başka birşey.. Ayrıca kusmak üzereyim iğrenç satanic sitelere girmekten.. Edit: Yeni farkettim başlığı yannış yazmışım exorcism olacak.. [signature][hline]Touch of death is never gentle... [Bu mesaj Slat tarafından 13 Şubat 2005 03:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 hiç inandırıcı değil yaa bunnar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 zaten bunlar inananlar icin var.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 lan amma meraklı milletiz ya spoiler olsada bakıyoz uff ya uff sonra gaipten sesler duyuyom[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 abi ecnebilerde bu tip olaylar varsada genelde müslüman aleminde de cin çarpma vs olaylar var ve imamlar geliyor ve onları bi şekilde evlerden falan kovuyolar..olabilir yani,ama yukarıda da Allah varken bence şeytan kolayca insanın içine giremez, hatta günahsız zavallı çocukların içine asla giremez..şeytan girmeye teşvik etse bile her iki yanımızda meleklerimiz var yani onlar bu olaya seyirci kalacak halleri yok ya..bunlarıda unutmamak lazım, ayrıca şöyle düşünün şeytan birinin içine giriyor ve o kişi ölmek üzere ve tabiki Azrail adlı melek geliyor..tabikide şeytanla yüzyüze geliyor!! noluyor yani azrail gelipte şeytana çık artık içinden onun ben onun canını almaya geldim mi diyor..Azrail bu şeytanın bile canını alır isterse? biraz irdeleyin işin içinden çıkamazsınız?[signature][hline]all your base are belong to us !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 para var da müşteri az be abicim :) şahsen ben bi şeytanı 250$ dan aşşağa çıkarmam (seansı) tabi kür 4 seans :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Abı hafıf tırstım gunduz bakmama ragmen pozlar cok degısık werılmıs umarım bızım basımıza boyle bı sey gelmez benım yakınıma boyle bı sey olursa korkudan ya atlarım bı yerden yada tımarhane dırek[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 seytandan nefret ederim ama saygi duyarim.(incilin bir yerinde ordulari deviren diye geciyor).Yani lucifer the morningstar kendinde tanriya bile meydan okucak gucu bulmus bir varlik isi gucu yok ben su cocugun icine giremde amacsiy bir sekilde etrafa kufur savurim.Olcak sey mi bu..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Troil, 13 Şubat 2005 01:49 tarihinde demiş ki: onu alıp tekrar içinize sokmanız lazım bütün olay bundan ibaret :D süper işte olay bu ***kaçar***[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 şeytan bi gün onlara öyle bi giricekki....neyse...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Mandooo, 13 Şubat 2005 17:03 tarihinde demiş ki: şeytan bi gün onlara öyle bi giricekki....neyse... girmiş gireceği kadar :D[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar