Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Exorcsim

Slat

Öne çıkan mesajlar

lucid dreaming var, telepati var, chakra var, chi var, exorcism var, hede hödö var
ama hiçbirini yapamadım ben
e çok yapanlar varmış bunları, bir zahmet bana da pit fiend çağırsınlar arkadaş olayım yanımda gezdiriyim diyorum ama sonra ses seda çıkmıyor :)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Troil, 13 Şubat 2005 01:49 tarihinde demiş ki:
yalan şeyler bunlar

ihtiyacınız olan güç içinizde, onu alıp tekrar içinize sokmanız lazım bütün olay bundan ibaret

Hayır benim anlamadığım da bu işte...

Nerden vardın bunun yalan olduğuna..? Herhangi bi bilgin var mı bu konuda? Gittin papayla konuştun "Yok evladım kolpa bunlar millet bağış yapsın diye korkutuyoruz" mu dedi sana?

Size ters gelen herşeye "yalan bunlar", "yok böyle bişey" mantığıyla yaklaşırsanız işiniz zor...

http://www.rus-sky.com/miracles/audio/exorcism-ntv.mpg

Böyle alakasız birşey buldum ama hiç tatmin edici değil bakmasanız da olur yani.. Biraz daha arayıp yatıcam zaten.. Yatmadan önce böyle işlere kafayı takmış bi forum buldum ona bi topic açayım onlar bilir herhalde..

Bu forum[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 13 Şubat 2005 01:48 tarihinde demiş ki:
lucid dreaming var, telepati var, chakra var, chi var, exorcism var, hede hödö var
ama hiçbirini yapamadım ben

Chakrayla chi yapılan şeyler değil zaten.
Aksyon değil yani eheu.

Bu arada yalan söylemeyin.
Papa yakın arkadaşım olur, biliyoruz birşeyleri ehae.[signature][hline]G3nk...
Bana stunla gelmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu geçekten slat palavra bunlar bence tani şeytan ne yapsınki bi ölümlünün vücuduna girip höyde gelin bakalım biraz terör estiricemmi olay hem girse bile neden bi çocuğu seçsin azyıf olduğu için diyoruz ama ki burda bir şeytandan söz ediyorsun insan iradesi yanında ne kalır birde bunu düşün yani bence palavra hepsi[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Zirva bunlar ya, birakin bunlari... Discovery kadar osuruktan bi kanalda gormedim, yaridan cogu reklam, spekulasyon, meta fizik gondermeler falan... amerikan halkinin gerici kesimine hitap eden programlar (ki yarisi gericidir bunlarin).

Belgesel konusunda BBC'nin ustune tanimam.

[Bu mesaj demirbilek2 tarafından 13 Şubat 2005 02:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Nerden mi biliyorum arkadaşım, düz mantık. Tarih boyunca tepedeki insanlar pis işlerini yaparken halkı uyutmak için yollar aradılar ve buldular. Fenin, ilmin ve bilmin zayıf olduğu zamanlarda batıl inançları kullandılar. Bu anlaşılır. Ama o olayların ucunun bugüne kadar dokunması çok üzücü...[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Sosyal ağlarda paylaş

ühüh bulamadım işallah exorcistlenirsiniz bu akşam hepiniz dalga geçtiniz benle..

Bu arada 2001 yılında bi rahip 8 yaşındaki bi çocuğu exorcisliyim derken öldürmüş ve suçlu bulunmuş..

Bu videoyu bulmama yardımcı olursanız çok sevinicem gerçekten yaklaşık 1,5 saattir arıyorum herhalde ama bulamadım bi sürü faketen başka birşey.. Ayrıca kusmak üzereyim iğrenç satanic sitelere girmekten..

Edit: Yeni farkettim başlığı yannış yazmışım exorcism olacak..
[signature][hline]Touch of death is never gentle...

[Bu mesaj Slat tarafından 13 Şubat 2005 03:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi ecnebilerde bu tip olaylar varsada genelde müslüman aleminde de cin çarpma vs olaylar var ve imamlar geliyor ve onları bi şekilde evlerden falan kovuyolar..olabilir yani,ama yukarıda da Allah varken bence şeytan kolayca insanın içine giremez, hatta günahsız zavallı çocukların içine asla giremez..şeytan girmeye teşvik etse bile her iki yanımızda meleklerimiz var yani onlar bu olaya seyirci kalacak halleri yok ya..bunlarıda unutmamak lazım,

ayrıca şöyle düşünün şeytan birinin içine giriyor ve o kişi ölmek üzere ve tabiki Azrail adlı melek geliyor..tabikide şeytanla yüzyüze geliyor!! noluyor yani azrail gelipte şeytana çık artık içinden onun ben onun canını almaya geldim mi diyor..Azrail bu şeytanın bile canını alır isterse? biraz irdeleyin işin içinden çıkamazsınız?[signature][hline]all your base are belong to us !!!
Sosyal ağlarda paylaş

seytandan nefret ederim ama saygi duyarim.(incilin bir yerinde ordulari deviren diye geciyor).Yani lucifer the morningstar kendinde tanriya bile meydan okucak gucu bulmus bir varlik isi gucu yok ben su cocugun icine giremde amacsiy bir sekilde etrafa kufur savurim.Olcak sey mi bu..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...