monoscope Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Farkettim ki 7 aydır tatil anlamında hiçbirşey yapmamışım. Evlilik, borç, mortgage, iş derken kılımızı kıpırdatcak ne halimiz ne vaktimiz kalmış. Sosyalliğimiz de beşiktaşa gidip içelimden ileri gitmiyordu eskiden. Belki bir nebze birşeyleri doyuruyordu ama şimdi aradığım şey kesinlikle bu değil. Bu düzen böyle gitmez aga diyip neler yapılabileceği konusunda seçenekler arıyorum. Çünkü farkettim ki bu şekilde giderse bu düzen, ne hayatımızdan ne de işimizden memnun oluruz ve kaçınılmaz total bir mutsuzluk hakim olur. Büyük şehrin verdiği depresyon zaten belli, bununla nasıl başa çıkıyorsunuz ? Egeye yerleşip organik tarım yapıcam furyasına yakalanmadan büyük şehirde survive edip mutlu olmanın yollarını arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Hobi edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 istanbul güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 çalıştığım 6 yıl boyunca ben de kuramadım şimdi de okul/hayat dengesini kuramıyorum. bence bu sonradan öğrenilen yapılabilcek bişi değil, kimisi yapabiliyor, kimisi yapamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Hafta sonu 1 günü tamamen kendime ayırıyorum. İşle ilgili grup konuşmalarına dahi girmiyorum. Bu cumartesi oluyor mesela. mail de açmıyorum. Tamamen sıfır. O gün evde olursam film izleyip full oyun oynuyorum, dışarı çıkarsam dolaşıyorum, sinema vs. Ama genelde evde vakit geçirmeyi seviyorum çünkü işimle evim arası 2 saat yol sürüyor git gel 3.5 saat falan günde. Pazar günü haftayı toparlıyorum, ne yaptım, ne eksik kaldı, ne yapıcam. Sonra da çalışıyorum o gün. Dengeli değil pek, hafta içi ful çalışıyorum, 2 senedir. Biraz startup gibi olduğu için tabii işimizle ilgili her yere gidiyoruz konuşuyoruz vs ama ne olursa olsun bi çanakkaleye gideyim kafasına kapıldım çoktan. 40 yaşına merdiven attım, evli de değilim, belki 2 3 seneye rest çeker giderim. Beni buraya bağlayan 2 kişi var, 1i annem, diğeri 32 senelik arkadaşım, zaten onla iş yapıyorum. Baktım olmuyor, anne de olmazsa fişi çekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 isim de yok, hayatim da, where is you denge now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 is dışında bir hayatım yok. iş için 8 aydır arabistan da otelde yaşıyorum. sosyal hayat 0 bile değil yani. ben pas geçmek istiyorum soruyu o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Ahaha bilirim o duyguyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 mokoko said: is dışında bir hayatım yok. iş için 8 aydır arabistan da otelde yaşıyorum. sosyal hayat 0 bile değil yani. ben pas geçmek istiyorum soruyu o yüzden. :( riyad mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 yes riyad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 işim de yok hayatımda, yine de 24 saat az geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 riyad baya güzel ya compoumd / diplomatic quarterlara gitsene olaya st civari falanda güzel ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 abi öyle 2 3 kez gidip geliyor olsam evet olaya st civarı güzel falanda içinde yaşayınca artık olaya'nın bi olayı (pun intended) kalmıyor tabi ayrıca riyad baya güzel derken nasıl bir güzellikten bahsettiğini merak ettim :D kum fırtınaları mı, dengesiz havası mı yoksa sikko insanları mı baya güzel nedir? asfsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Lopeth said: işim de yok hayatımda, yine de 24 saat az geliyor bana en güzeli bu işte (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Kendi işini yapmadığın sürece bu sarmaldan kurtulmak zor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 riyad expatriates ortamı baya güzeldi compound değilde otelde kaldıgın için bok gibi gelmiş olabilir :/ gcc de daha boktan yerlerde kalınca riyad güzel baya ve türk+rte nin ekmeğini çok yedik eueueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 her işte biraz hayat her hayatta da biraz iş vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Ne dengesi abi. Evde yayilmayi ozluyorum. Hasortmani cekip oturmak gibisi yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Xaero said: Kendi işini yapmadığın sürece bu sarmaldan kurtulmak zor...v öyle bişi yok yalnız. mesele sadece mesai saati meselesi değil. kendi işin olunca onun stresi bambaşka. bir yerde çalışırken şirket kötü gitse en kötü 2-3 aylık maaşını falan alamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 minimum mesai saatli ve izin haklarını düzenli şekilde alabildiğin bir iş bunun çözümü direkt en güzeli memurluk o yüzden, küçük özel şirketlerde de rahat oluyorsun genellikle ama finansal olarak bunlar seni ne kadar tatmin eder bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 kendi işini yapınca iş daha da çığrından çıkıyor. Sabahın, gecen, gündüzün kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 İşi bilmeden girdiysen ne gecen olur ne de gunduzun... Kendi işinde zaten ilk 4-5 sene bi rahatlık beklemen yanlış. İşleri düzene oturtup elemanlarında sabitlendiğinde senden rahatı da olmuyor... Patron sizi boşa almıyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Peregrin said: Ne dengesi abi. Evde yayilmayi ozluyorum. Hasortmani cekip oturmak gibisi yok bence. dükkanda takım elbise mi giyyorsunus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Hayir siyah latex. Yazlari sikinti ama kisin gusel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 uu beybi..renkli fotokopi cekecek eleman bari kirmizi giysin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar