Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Değerli Arkadaşlar Değişik basında ve bilhassa Hıncal Uluç'un 2 gün evvelki günkü yazısında da okuduğunuz gibi Çırağan Oteline 3 sene evvel gelen müdür Q-Jazz Bar ile sürtüşmeye girmiş ve de sonunda burayı açan, bugünkü hale getiren Mehmet Ali Açılmış ve ekibini tahliye etmeyi başarmıştır. Şimdi bizlere düşen bu Türk düşmanı Almana haddini bildirmek ve de Q-Jazz Bar ın yeniden açılmasını sağlamaktır. Bu sebepten Kempinski Hotels Başkanı Mr.Wittwer'e bir email hazırladık. Ben kendim ayrıca bir mail yazdım ve kendi oturup da yazmak istemeyenler içinde hazır bir mail veriyorum. Herkesin kendi görüşlerini münferiden yazması çok daha iyi olur ama tercih sizin. Bu işin müspet neticesini görene kadar her ne vesile ile olursa olsun Kempinski Grubuyla olan ilişkilerinizi de tavsiye ediyorum. [email protected] Dear Mr.Wittwer I am one of the clients of Q-Jazz Bar in Ciragan Palace Kempinski in Istanbul. This place was the first high class Jazz Bar in our town and we always had good time and memories in this place. We always had good service and acceptance in this place which we never received same in the other areas of the hotel complex. I strongly protest the closure of this place by Kempinski management and declare hereby that I will never go into Kempinski enterprises anymore till this situation will be recovered and Q-Jazz Bar is re-opened under the same ownership and management. Sincerely Yours[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 pek bi ilgim yok ama bu maili yolladim ...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 sahip çıkarız da onlar bize sahip çıkar mı sonra?[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Peki adam bir çekişmeden galip ayrıldı ve yabancı diye neden bi anda "Türk Düşmanı Alman" oldu merak ettim...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 4 senedir bu müdür yapmadığını bırakmadı ve Türkler hakkında etmediği laf kalmadı. Daha detaylı bilgi için Hıncal Uluç'un dünkü yazısını okuyunuz. Istanbulun böyle güzel bir mekanı sırf bir geçici süreli müdürün kaprisi yüzünden kaybetmemesi lazım gelir.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Açıkçası bence sadece bir iki gazete makalesi yüzünden bir insana böyle şiddetle saldıracak kadar ırkçı bir düşünce yapısında insanların olması bir cafe ya da bardan daha önemli bir sorun olmalı...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 olmaz abi müdür müesseseyi temsil eder o ne derse o dur o yüzden orası mundar olmuştur artık öle bir müdür seçtikleri için ceza çeksinler[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Onu alman ırkçısına sorun.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Buradaki olay Alman Müdürün oradaki kiracı olan Mehmet Ali Açılmış'ı kanundaki bazı boşluklardan yararlanarak tahliye ettirmesidir.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ya siz kıbrısta portları açtırın Ben WoW oynuyum bara da sahip çıkarız nez'e de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bu arada genel müdür isviçreli imiş. düzeltme.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Bonecrusher, 10 Şubat 2005 22:51 tarihinde demiş ki: Ya siz kıbrısta portları açtırın Ben WoW oynuyum bara da sahip çıkarız nez'e de... açtıramadınmı kör olası portu hehe :)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 q jazz bardan banane[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Satarsan memleketi yabancilara boyle olur iste, daha bu baslangic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 q jazz bar hepimizin[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Istanbulda q jazz bar gibi düzgün jazz müzik çalan, kaliteli ve seviyeli başka bir yer olmadığı için sahip çıkalım diyorum. Fazla hesap ödeme hakkımız bilmemne gibi yorumlarda bulunmayalım lütfen :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 tek bldiim jazz bar avrupa yakasndaki valla[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Yok, sir; genel olarak jazz müzik sevmem pek. Ama yapılan protesto falan da değil ama direk "Türk düşmanı" vs gibi tanımlamalardayım ben hala... Hani evrim teorisi tartışmasında her köşeye sıkıştığında ve verecek cevabı kalmadığında "Ama Darwin Türk düşmanıydı, yaaa" diyenler vardı ya...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ciragan nin yemekleri disinda genel durumundan gayet memnunum q da oraya yakismiyor zaten . hincal 18 yasinda bir kizla ilgili roportajlar vermeye devam edebilir bence bir sakincasi yok .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 10 Şubat 2005 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Q Jazz Bar'a `takilan` kim var ki bu forumda? Komik olmayin ya... Kac kere gittiniz bu bara?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 sahip çıkalım barımıza hatta bundan sonraki pati buluşması orada gerçekleştirilsin ve gelenekselleştirilsin[signature][hline](^-.-^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: THiM, 10 Şubat 2005 23:56 tarihinde demiş ki: sahip çıkalım barımıza hatta bundan sonraki pati buluşması orada gerçekleştirilsin ve gelenekselleştirilsin Tamam ben gittim,sen gittin , kaç kişi kaldırabilir böyle bir ücreti gelenekselleşsin diyorsun ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hah. bütün dertlerim bitti sıra geldi q jazz bara. :P yahu gitmiyorum ki sahip çıkayım? :lol: yani o kadar saçma geldi ki bana..[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: -Wissy, 10 Şubat 2005 23:53 tarihinde demiş ki: Q Jazz Bar'a `takilan` kim var ki bu forumda? Komik olmayin ya... Kac kere gittiniz bu bara? 2...[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 q jazz bari koruyalim. gavurlara kaptirmayalim, @huun seni severimde 1 ekre oraya gittindemi korumayin diosun?[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar