neutrino Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 aka tekerlekli ayakkabi. Video izledim bi iki tane, eglenceli olur gibi geldi ama bilemedim. Kullanan var mi, alinir mi su; https://heelys.com/770155-heelys-black-launch-skate-shoes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 6 yasinda misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Ortaokuldaysan alinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 kunduranın arkasına bas mermerde yürü daha keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 aquila said: 6 yasinda misin? senko said: Ortaokuldaysan alinir iste bunlar hep ruhun yaslanmasindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 ters basarsan çok fena düşersin. enseden kafatası kökünü kırarsın ya felç ya körlük gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 ruhun yaşlı olması başka, yaşının gerektirdiği şekilde davranmak/giyinmek başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 goldbären said: ters basarsan çok fena düşersin. enseden kafatası kökünü kırarsın ya felç ya körlük gg. Bu dedigin sismanlar icin gecerli sanirim ya, cuval gibi dusmem ben sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Alınır mı diyip, bu kadar savunuyorsan sen zaten almışsın o ürünü kafanda. Yorma bizi, git video çek kullanirken ilerde soran olursa onun isine yarasin bari açtığın konu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 valla ahl'de 15k adımı bulduğum oluyor. heelys değil de şunlardan olsa, evrak çantası taşıma derdinden de kurtuluruz hem diyorum ama yok tabi öyle bi dünya https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1hi8qNpXXXXbhXFXXq6xXFXXXf/21-inch-Fashion-Scooter-Rolling-Luggage-ABS-Trunk-Suitcase-Men-Travel-Bag-Boarding-Bag-Aluminum-alloy.jpg_640x640.jpg ya da kafama göre kaykay alıp gitsem napar acaba müdürler, kaç günde kovulurum acaba sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 biz biraz daha ağır takılıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 şişkolukla alakası yok, aksine şişko adamın kafa kırma ihtimali buzda kaymalarda falan daha düşük. ağır olduğu için kolunu dirseğini daha çok kırıyor ama leğen kafa kırıkları daha az mesela buzlu yerlerde. birgün kafan kırılırsa pipetle beslemeye ilk ben geleceğim..,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Yıllar önce konusu açılmıştı bu ayakkabıların, hatta yanlış hatırlamıyorsam "Rexx'in oradan bir koydu aşağı kadar indi çocuk" falan denmişti hahaha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar