Acanthotretella Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Aranıza yeni katıldım, feverfeverray summonladı beni. Aktif edildiğimi bugün öğrendim çünkü, daha önce aktif olmuş olmayabilir de. Emin değilim. Yani bikaç saat önce öğrendim ama öğrendiğim vakitten 10 dakika önce aktif edilmiş de olabilir. Nerden bakılıyor emin değilim. Tam bir bilinmezlik. Sonuç olarak yeniyim. Tekrar merhaba herkese. Alıntıla
Acanthotretella Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Daha yeni ya. Hani mesajı yazarken içtiğim su ile kaybettiğim vakti fln saymazsak baya yeni yani. Hoşbulduk ama cümleten. Alıntıla
Acanthotretella Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 feverfeverray said: şekerim hg My master. Hoşbulduk. Summonla beni. Alıntıla
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 2 hafta veriyorum. 2 haftayı atlatabilirsen alışırsın zaten. Alıntıla
dana22 Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 fev zaten asilamistir..immundur..cak.. Alıntıla
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 senko said: 2 hafta veriyorum. 2 haftayı atlatabilirsen alışırsın zaten. 2 haftalık checkpoint'ten sonra bi tane de 6 ay civarı olması lazım. bamlanma değil de sessizce bırakıp gitme/gitmeme eşiği. Alıntıla
Acanthotretella Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 senko said: 2 hafta veriyorum. 2 haftayı atlatabilirsen alışırsın zaten. İyi anlaşma. meydan okuma kabul edildi. (tu) 2 hafta sonra sağ kalırsam, siz de alışacaksınız. Alıntıla
sardalya Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Acanthotretella said: senko said: 2 hafta veriyorum. 2 haftayı atlatabilirsen alışırsın zaten. İyi anlaşma. meydan okuma kabul edildi. (tu) 2 hafta sonra sağ kalırsam, sizde alışacaksınız. (td) Alıntıla
dana22 Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 alisirsim alisirsin..de sperm kilikli fosil nereden aklina geldi ole.. Alıntıla
Acanthotretella Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 sardalya said: Acanthotretella said: senko said: 2 hafta veriyorum. 2 haftayı atlatabilirsen alışırsın zaten. İyi anlaşma. meydan okuma kabul edildi. (tu) 2 hafta sonra sağ kalırsam, sizde alışacaksınız. (td) Olur :) Alıntıla
Acanthotretella Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 dana22 said: alisirsim alisirsin..de sperm kilikli fosil nereden aklina geldi ole.. Hepimiz öyle değil miydik bir zamanlar? Aah eski günler. :)-D Alıntıla
feverfeverray Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 şimdiden forumda en çok emoji kullanan kız oldun tebrik ederim açelya. Alıntıla
feverfeverray Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Esh. ssshhh. Görmemiş bizim kız, napcan. Alıntıla
Acanthotretella Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Esh said: aktif edeli 1 yil oluyo yalniz Tam olarak bundan bahsediyodum. Alıntıla
feverfeverray Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&guid=TDK.GTS.5a9dc9220b5ed2.15767508 Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.