Sakalliyan Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Yurt dışına gidenler, spotçulara yok pahasına eşyalarınızı okuturken eğer bulaşık makinenizi değerinde satmak isterseniz, aklınızda olsun. Yer: Mecidiyeköy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 E sen degerinde almak istiyosan git dukkandan al abi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 adam alıp satacam diyor. bir tane lazım değil bi sürü lazım ki satayim diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Peki neden sadece bulasik makinesi, ben camasir makinesi getirsem almaz misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 senin için derin dondurucu bile olur esh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 bu arada mecidiyeköye getirip bıraksak alır mısın? sen alsan biz paramızı kadıköyden alabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 30 yıllık makina var bende, antika olarak geçiyor 2000 liraya satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Buradan sorayim ben de, simdi bi kac ay sonra ulkeye donunce bulasik makinesi + buzdolabi+ camasir makinesi lazim olacak ankara'da. Nereden alayim? Gidip mediamarkttan almayi dusunuyorum. Oyle cok ustun ozellikli seyler olmasi gerekmiyor. Ucuz olsun, is gorsun yeter tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 çeyiz takımı al, yorgan yemek takımı da gelmiş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 onlar var ya, bu ucu lazim bi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 GONDARCENGIZ said: 30 yıllık makina var bende, antika olarak geçiyor 2000 liraya satim arcelik vilma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 leydi 160 fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 o değilde adam 2 yılda 365 adet mesaj atmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 post per day: 0.5 her güne yarım porsiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar