sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Evimde yeni bir arkadaş kalmaya başladı da :) adı Zena, kendisi bir beagle. İşyerinde vs iken onu izlemek için bir düzenek kurayım diyorum. En kolayı webcam/teamviewer mı olur? Hayvan en azından alışana kadar izlemek istiyorum, merak ediyorum iyi mi diye. Thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesela bugün dayanamadım bakmaya eve gidip işe geri döndüm. Bu bir çözüm değil tabii ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 beagle skıntı, hayatında başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 yazık hayvana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Oo voyeur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 abi bebek izleme kameraları var mesela wifi üzerinden bağlanıyo. sen de telefondan falan izliyosun. 200-300 lira bandında. ama tabi çok büyükler hidden_cam_xxx ferformansı vermez belli olur dışarıdan çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 büyük olsun abi nolcak adam köpek izlicek fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 evet köpek izleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Kopek izleyecek tabi. Kopek, izleyecek tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Bizim kuzen hasta anasini kontrol icin bir tane mobil kamera almis. Bayagi oyuncak tank gibi bisi, app le kontrol edip odadan odaya goturebiliyorsun. Mikrofonu ve hoparloru var, karsi tarafla konusabiliyorsun. Goruntu kalitesi oyle ahim sahim degil ama bayagi is goruyor. Bu tarz bisi bakabilirsin kopegi takip etmek istiyorsan. Tabii kopek mobil kameradan da korkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Buyur abi burdan yak bu daha iyiymiş mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 eregorn said: Buyur abi burdan yak bu daha iyiymiş mesela cogiyi lan bunlar eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize efendim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar