salih23 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 telefonda kullandığım internetle bir mail göndersem, telefonu, konumu filan her şeyi bulabilirler mi? internet kafeden ajanlık yapmak istemiyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Bulabilirler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 yapma salih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 bulduk bile, geliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 ip'n 192.168.1.2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salih23 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 ad3m said: Bulabilirler ;) nasıl bulunuyoruz, öğrenmek için ciddi bir soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 garbicda olmasi guzel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Telefondan atacağın için bulunman karar çıktıktan sonra 1 gün falan sürer herhalde. Kısaca IP ne bakılacak oradan hattın çıkacak oradan da kim olduğun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Başkasının hattı ile at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 kendine ait olmiyan makina + kendine ait olmiyan bir internet baglantisi ile yapabilirsin, kafede bile bulabilirler rahatlikla yapicagin illegal isin derecesine bagli devlet buyuklerimize hakaret ediceksen saatler icinde yakalarlar ne yaparsan yap kizarkadasini olumle tehdit ediceksen, taciz ediceksen filan 20-30 gun surer, savci karsisina cikarsin denetimli serbestlikle salinirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salih23 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 eyw, anonim takılmak lazım ya daha rahat herhangi bir wirelessden olsa da benim telefondan atıldığı bulanabiliyor yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salih23 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 ideas are bulletproof yaparsam diye soruyorum ya kötü bir niyetim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/006/026/NOTSUREIF.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Bilirkisi olarak konusuyorum: bulabilirler. Arkadasin falan bulamaz da dava acarlarsa bulurlar operator uzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 http://www.shedoesthecity.com/wp-content/uploads/files/2017/01/hacks.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proutsmou Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 salih23 said: ad3m said: Bulabilirler ;) nasıl bulunuyoruz, öğrenmek için ciddi bir soru yoğun bi bürokrasiyle. 1. kişinin/kurumun attığın mail'den şikayetçi olması, 2. savcılığın maili suç unsuru olarak nitelendirmesi halinde gerekli işlemleri başlatması, 3. devlet organlarının mail servisinden (hotmail, gmail, yahoo..) maili hangi ip adresi üzerinden attığının bilgisini istemesi, 4. eldeki ip adresinin hangi operatör tarafından dağıtıldığını bulup o operatöre o ip adresinin o gün ve o saatte hangi kullanıcıda olduğu bilgisinin istenmesi, 5. operatörün kayıtlardan hat sahibinin kimlik bilgilerini bulup devlete vermesi, 6. devletin ikametgah kaydından adresine resmi polis gönderip ifaden veya daha ciddiyse gözaltın için karakola çağırtması. savcılığın şikayeti incelemesiydi, mail şirketinin cevabı, operatörün cevabıydı derken ben girdisi çıktısı 40-60 gün diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar