UTN Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Türkiye Gazetesi'nden alıntıdır: AZTV1(Azerbaycan'ın TRT1 i galiba) (Clear reklamı...) AĞIR ÇEKİMDE SAÇI DANS EDEN KADIN: Yahşi saçlar için Clear... (Amerikan filmi...) ADAM: Ney?... Yine ney olmuştur?... MORALİ BOZUK KADIN: Heç... Heç bişey yohtur.... Sadece olarak... ADAM: Sadece olarak ney?... MORLİ BOZUK KADIN: Sadece olarak... Seni sevirem... (Eğlence programı...) ŞARKICI KADIN: Sizin için söylirem; Gelin dostlar yılışak... (Amerikan filmi...) POLİS (Konuşmama hakkına sahipsin diyecek): Susmak istirsen sus... Bu senin öz işindir... (Selülit ilacı reklamı...) KADIN MANKEN: Hepinizin melumudir selilit avratları dehşete düşirir... (Spor programı...) SPİKER: Kapının direğine çarpan topu kapıcı yakalıyır... (Duman avcıları...) SAĞLIK BAKANLIĞI UYARISI: Sigaret çekmek sizin sağlamlığınız üçün tehlikelidir... (Haber Bülteni...) SPİKER: Gardaş ölke Türkiye’nin ali presidenti Ahmet Necdet Sezer, tütün içimliği yasasını geri depti... (İpana reklamı...) DIŞ SES: Yeni yetmelerinizin, körpelerinizin dişlerini İpana ile didikleyin... :)[signature][hline]rölans!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paranoidandroid Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 geri depti ehehehe[signature][hline]screw you guys , i'm goin' home ... a.k.a. Marvin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 kapıcı rüştü topu yakılıdı. :D[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 eti reklamı icin imzamı gosteriorum sadece (: | | | | | | V[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bu yanısıra bide arap spiker var lig tv'de izlemiştim beckham'ın galler'e attığı gol vardı frikikten beckham çaktı gol oldu spiker aynen böyle: beckham, beckham Allllllllaaaaaaaaahhhhhh beckham Allaahh ne kopmuştum ya izleyenler beni daha iyi anlar.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 çok iyi ya :) gülünecek bişi değil aslında ama yani onların açısından bakınca ortada hiç bişi yokken bizim açımızdan bakınca...off....neyse.. :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 kapıcı rüştü yeter gülmek için.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Zeuz abi o imza ne öyle ya abi hala gülüyorum ahahahahaahah öldüm bittim ya ahauhuahauha :lol: (melodi eşliğinde mırıldanın piskopat komik oluyo :D )[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti of oluyorum buna :D:D:D:D[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 (İpana reklamı...) DIŞ SES: Yeni yetmelerinizin, körpelerinizin dişlerini İpana ile didikleyin... bu süper:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanna Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 adamlara gülüyoruz da onlar da bizim türkçeye dağılyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaish Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 puahhaha ipana ile didikleyin rullz[signature][hline]İced Earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Güzel ya ikinci okuyuşıum ikisindede güldüm :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Çok güzel konuşuyolar aslında keşki bizde böyle konuşcak, benim çok hoşuma gidiyor.[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 onlar da bizim konusmalarımıza guluyor unutmayalım ki.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 harbiden acaba onlar ne düşünüyo bizim konuşmamız hakkında...:D bi bilene sormak lazım varmı aramızda azeri?[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 dişleri didikleme olayı güzelmiş:D[signature][hline]La vida es movil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 başka bir dile gülmek komik değil bence...[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 birçok yerde görüyorum Azerilerle çok dalga geçmeyi seviyoruz ama inanın hiç komik değil hem kendi özbenliğimizden uzaklaşıp yabancılaşıyoruz hem de bir milletin kendi diliyle dalga geçiyoruz. sonra birileri bizi fesle ve takunyayla gösterince sinirleniyoruz e güzel valla[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 sinir yapmanın manası nedir? burda yapılan dalga geçmek değilki. alışılmış bişley olmadığından dolayı insanlara komik geliyo. Ahmet necdet sezer yasayı depti diyince sizin suratınızda bi gülücük belirmiyo mu yani?[signature][hline]apaçiyim ezelden ateş yaktım gezerken keşke orman yansa da tasarruf etsem tezekten /12/02/2005-05:15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 geem mesajını okurken bile güldüm yane :)...depti nedir abi ya :D ama gerçekten kötü bi durum yane gülmemiz ama elimde değil napiym ya :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 onlar Türkçe konuşuyo !![signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Bizzat azeri arkadaşıma sordum Top konuşmasına benziyomuş Şeerçocuğu dedikleri türdenmiş(pek anlayamadım ama) bizim tikky konuşmaları gibi bişi..ama resmi kanalda :) onlarda kopuyodur...ama geriler ve bu yüzden dili bile örnek alıyolar[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 İpana süpermiş :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar