karpuz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Cem Yılmaz ın Bir Tat Bir Doku isimli oyununun 4 tane kasedi ve CD si piyasada 2 yıldır yaklaşık... Ve bu kasetleri ben her yatmadan önce başucuma koyup başlatıyorum... Öyle bir uyutuyor öyle bir uyumaya yardımcı oluyor ki kuştüyü yastık etkisi gibi maşallah... Bir gün deneyin siz de anlayacaksınız cem yılmazsız uyuyamaz hale geldim artık adamın sesi bende uyku getiriyo televizyonda adamın röportajı çıkınca uyuyakalıyorum televizyon karşısında :) Herneyse benim gibi Cem Yılmaz la uyuyan başkası var mı merak ettim bak... var mı?[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ve boylece gune komık adam olarak mı baslıyorsun? ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 cem yılmaz bunu duymasın[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Ben uyuyamam ole adamın esprilerine 3-4 defa guluyom walla .[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ben kaç kere gece izledim, hepsinde uykumu açtı, gülmekten bir hal oluyorum her defasında.. :) artık adamın ismini duyunca gülmeye başlıyorum neredeyse.. (see: amerika turnesi esprisi)[hline]arcane, the başdöndürücü 12 June 2003 01:07 tarihinde demiş ki: kafayı arkama çevirince bana sarılmış varlığın çok tatlı bi kız olduğunu gördüm sonra bir baktım kız önüme geçti çat diye meğer amacı başkaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 eger ben cem yılmazı dınlıyerek uyusam okuldan atılır hatta evdende atılırdım cunkı cem yılmazı 2 saatten fazla dınleyınce aynı esprılerı yapmaya baslıyorum ve dogal olarak mıllet kafa goz dalıyo bazen Orta1 de cem yılmazın gozterısıne gıtmıstım okula bı geldım ıste fen dersındeyız kafama takılmıi hocam "Kondansatör" nedir diye sordum hocada cok yumusak başlı biraz şişman bir kadındı ve biraz da uyuzluk yapardı neyse bana Şidi sırası degıl dedi bende Hocam cumle ıcınde kullansam annarmıyım dedım ılk guldu sonra ben bi r başladım Ben Kondansatör Gördüm Babamın Kondansatörü var diye devam ettim tekrarlıyım hoca ılk kızardı sonra morardı ama gormemezlıkten gelmeye celısıyo en sonunda sınıfın ortasında ***tune girsin Kondansatör diye bir bagırmaya başladı sonra dogru beni mudur yardımcısına postalamıştı :)[hline]Just as somethings can be right and useless Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Adamin yaptigi ise aykiri bikere bu uyuma isi yaw herif yirtiniyo milleti guldurim , kirip gecirim , gulmekten karni agrisi , gebersin olsun vs.vs. die sen cikmissin benim uykum geliyo diyosun :D[hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 cem yılmaz sux diyip kaçıyorum kafama atılan taşlardan[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ben varya yüzyıl geçse o yılan muhabbetini unutmmam :D y: abi sokalımmı Şunları ? y2 : olmas su içiyorlar gördüm ben... y3 : yok abi ben gördüm fanta fanta zuzuuzu *! kopar *[hline]Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 -osman bizi isinla.. -Makina soguk isinlami dogdun? ahahahah[hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Ra_d, 13 June 2003 00:19 tarihinde demiş ki: cem yılmaz bunu duymasın[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Dover valla[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 abi dinliye dinliye alışıyor insan yani[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icq: 77103821 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Yakinda seni cem yilmaz da kesmez charlie chapline izleyerek uyursun :D[hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Ama abi adam sınırlarıın zorluyo.... Denildiği gibi bende artık adı geçtiğinde bile gülüyorum çünkü o sırada aklımdan tüm esprileri geçmeye başlıyo... Normalde o esprileri siz birisine anlattığınızda adam size tekme tokat dalar(:D) ama o mimiklerle kazanıyo olayı[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar