BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 imdb Hala konusunun olmaması çok şaşırtıcı geldi :) Ebbing, Missouri'de yaşayan Mildred Hayes'in kızı tecavüz edilip öldürülmüş, kadın da zanlının bulunmaması yüzünden polise takık. Ebbing çıkışındaki 3 bilbordu kiralıyor ve olaylar olaylar... Bu sene Altın Küre'de en iyi film seçildi.. Ayrıca başroldeki Frances McDormand en iyi kadın, Sam Rockwell'de enm iyi yardımcı erkek oyuncuyu aldı. Filmi baya iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 bu cuma gidecegiz buna arkadaslarla, ben de epey merak ediyorum, fragmanini gormustum yaz sonu, kalitleli bir film gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 son bi kac yilda izledigim en iyi filmlerden biri bu. film boyunca baska baska duygular yasiyorsunuz. karakterlerin hepsi fluid, iyi veya kotu yok. oyunculuklar muazzam. herkese tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 sam reis döktürmüş.abla da iyiydi. fargo havası vardı ben beğendim baya filmi. sam oskarı almış zaten sdfs. oscar takip etmiyoruz demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Ben de beğendim ama öyle efsane diyebileceğim bir film değil. Bu sene vasat gibi Holywood, Darkest Hour'a da geçen gittim, o da anca vasatın üstü bir film. Bu hafta Shape of Water'a da giderim, ondan sonra netleşir ama izlemeden Phantom Thread'e oscarı veriyorum. Taa marta koymuşlar Türkiye gösterim tarihini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Güzeldi bu baya. Bir tazelik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 http://www.bbc.co.uk/news/uk-43073382 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar