BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Hola uzun bir aradan sonra istanbul'a geliyorum . 13 şubat 21 şubat arasında istanbul da olacağım. Buluşmak isteyen olursa bir gün belirleyip içelim. buluşma yeri olarak beşiktaş veya taksim olursa o kadar sapı sokabilecek tanıdık barlar var elimde. O yüzden sıkıntı yaşamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 tr'de kimse kalmadi zaten lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Subat sonu gelicem ben turkiye ye O zamanlara sarkarsa katilirim araniza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 https://i.imgur.com/f1wbTGp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Asfsffsdaf Hic gulcegim yoktu ya Tum kutuphane bana bakıyor Tesekkurler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 İstanbul 2017'de 30 senedir mi 40 senedir mi ne ilk defa dış göç vermiş diye haber vardı geçen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 senko said: Asfsffsdaf Hic gulcegim yoktu ya Tum kutuphane bana bakıyor Tesekkurler sdf resmen sevincinden gülmüş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar