okudanworks Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Merhaba arkadaşlar yeni wow videomuzu beğenilerinize sunarız. İsteyen hevesli arkadaşlar seslendirme grubumuza katılabilir. https://www.youtube.com/watch?v=qWgZhkqmsyM&t=6s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 sebebi neydi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 top cringe worthy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Amatörce olmusta fena degil yani Eglenmislerdir yaparken sebep odur heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 "salllllanıyor"dan sonra kapadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Hortum saldirisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 But why? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 1. seslendirmeyi yapan kişi sesini derinleştirmek için baya kasmış ama nefesi yetmiyor bikaç yerde. 2. HFFF diye nefes alıyor onu da duyuyoruz üstüne. editing sırasında bunlar silence edilmeliydi. 3. çok zor bir karakter seçmişsiniz. kocaman dragondan öyle ses çıkar mı? keşke daha kolay bişeyler seçseydiniz. 4. yok biz ille de dragon yapıcaz diyorsanız, bi daha ki sefere akciğerlere değil ses efektlerine yüklenin. 5. "SALLLANIYO" pls no. yeşilçam türkçesi ve sokak ağzı arasında bir türkçe var, onu bulun lütfen. diksiyona ağırlık verin. "yanacak" "olacak" filan çok batıyor. türkçe yazıldığı gibi okunan bir dil değildir. BfA videonuza da baktım biraz, belli ki uğraşıyorsunuz bu işlerle az çok. biraz daha dikkatli olur kaliteye önem verirseniz çok daha güzel şeyler çıkartabilirsiniz bence. kayıt kalitesini de yükseltmeye bakın bir an önce, troy dublaj vardı seneler önce aklıma o geldi valla sdf bak şimdi BfA videosunun sonunda "HAYDİ, ELLAYINS!" diye bağırmış mesela arkadaş. yani bişey demek istemiyorum sonuçta hobi olarak uğraşıyosunuzdur belki de sadece. ama böyle "diğer dillerde nasıl oluyor?" konulu compilationlar oluyor, valla araya karışmaz inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Saeros said: 5. "SALLLANIYO" pls no. yeşilçam türkçesi ve sokak ağzı arasında bir türkçe var, onu bulun lütfen. diksiyona ağırlık verin. "yanacak" "olacak" filan çok batıyor. türkçe yazıldığı gibi okunan bir dil değildir. şu çok önemli ya. yani ciddi bir iş yapmak demek yazdığın gibi okumak demek değil, atıyorum "nefret kusacağım" yazarsın ama oku "nefret kusucağm" diye okuman lazım yoksa çok saçma geliyor kulağa ve itici oluyor doğal yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaoslord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 titriyor yerine sallanıyor ? camokanın sesi gibi seslendiren >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VartoluSadettinBey Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Yapmayın gençler böyle şeyler ! Acııııı,IZdırapppppp :) böyle şeyleri zorlamamak gerekiyor bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 "Tükçe" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 vasat otesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=S_Mjq8B2geo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Sağlam geri bildirim oldu, daha da dublaj gelmez, bir kötü durumu daha atlattık gibi sanki... sallanıyoooo benimooo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 neden böyle bişi yapmaya gerek duydunuz ben en çok onu merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar