Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crime Scene Investigation (Kanıt Peşinde) Yeni bölümleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet güzel dizi iyi oldu hatırlattın[signature][hline]fedaykin, 02 Nisan 2004 17:42 tarihinde demiş ki:
Bu ve bunun gibi bir çok sebep sonucu gerçekleşen milyonlarca yıllık evrimin dışa yansımalarından biriside uzaktan kumanda kullanma hızı olarak bize geri döner
Mesaj tarihi:
çok güzel dizi ama kötü kanal
şahsen zaplarken hiç trt de durma ihtiyacı çekmem güzelim dizi kaçıyor[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days
- Nerdboy from The Elder Scrolls Forums

Chewing gum is really gross,
Chewing gum I hate the most! - Willy Wonka
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
TRT LA bölümlerini veriyo. CNBCE'deki NY olucak. Anladığım kadarıyla A-Z ye oyuncu kadrosu farklı.

Kaçırmadan izlediğim dizilerin başında gelir.[signature][hline] A darkness more than night.
Mesaj tarihi:
Abi harbi baya iyi diziydi.[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki:
ben yaptırmadım ama acımıyo.

İşte Ben!!!

asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki:
merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin
ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz
Mesaj tarihi:
csi efsanei ny de devam ediyor die lanse ediolar ya zaten
seviom bu cnbce yi ya onlarda olmasa türk işi pempe dizilerden başka hich bisi olmiyacakti televizyonda..
trt 1 (2dede güzel diziler oluodu bi ara ama takip edemioyorum artik) ve cnbce gerisi yalan..[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
Mesaj tarihi:
said:
sniper, 06 Şubat 2005 00:45 tarihinde demiş ki:
TRT LA bölümlerini veriyo. CNBCE'deki NY olucak. Anladığım kadarıyla A-Z ye oyuncu kadrosu farklı.
LA değil las vegas bölümlerini veriyo, ayrıca seslendirmelerin en uygun düştüğü yapım bence trtdeki.[signature][hline]En refresh | Rakipsiz
Mesaj tarihi:
said:
Azmodai, 06 Şubat 2005 04:12 tarihinde demiş ki:
cok ovdunuz bidahaki bolumu hatirlatin bi zhamet bende izliim.
bu gece saat 23.15te. saat 2.25te de başka bi bölüm veriyolar. kaçırmayın üzülürsünüz.[signature][hline]En refresh | Rakipsiz
  • 6 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
csi'ın tek topiği bu herhalde.
bi uplamış olayım.

izleyen var mı halen?

bi kaç bölümde izlemeyi bıraktım, açıkçası noldu ne bitti pek bilmiyorum, dönüp o kısımları tekrar izliycem (grissom ve langston'ın ayrıldığı bölümler)

ancak yeni russell karakteri epey hoşuma gitti, diziye daha çok bağlandım onun yüzünden. daha sık izliyorum artık.

hikayeler süper düper değil belki ama russell gibi karakterlerin verdiği tepkileri seyretmek keyifli oluyor. ted danson iyi oyuncu, sevdim diziye verdiği etkiyi.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
russel mükemmel yav.
adam konuşmaya başlayınca hipnoz oluyormuşum gibi hissediyorum.
artık aktörden midir, yoksa yönetmenden ve senaristten midir bilmem ama cidden müthiş bir karakter.
  • 3 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...