pontipati Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Selam, sunexpressle yurtiçi uçarken yanımıza gitar alabiliyor muyuz ekstra ücret vermeden? Sayfalarında ilgili bir şey bulamadım da. Teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 oturdugun koltuga mi ..?? zannetmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 sun express olarak bilmiyorum da ben amsterdama uçarken yanında gitarla gelen vardı. keza izmire giderken sazı olan da binmişti aynı şekilde. her halükarda telefonla öğrenebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 yerli havayollarında enstrüman maddesi yok yönetmeliklerde, olsa da uygulanmıyor oradaki personelin algısına keyfine göre değişiyor. gitarı gigbag ile sırtına ters asarak (algı yönetimi) kabin bagajı olarak yanında götür. yanında 1-2 kişi daha varsa bir tane tepe bagajı parselleyeceksiniz zaten, sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. tabi hardcase ise zor bu dediğim, hele akustik + hardcase ise bagaja vereceksin gibi malesef. onda da kırılma riski var, şanssızsan kırılırsa uğraşırsın tazmin etmek için. bir sürü hikaye var böyle yerli yabancı şirketlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 goldbären said: yerli havayollarında enstrüman maddesi yok yönetmeliklerde, olsa da uygulanmıyor oradaki personelin algısına keyfine göre değişiyor. gitarı gigbag ile sırtına ters asarak (algı yönetimi) kabin bagajı olarak yanında götür. yanında 1-2 kişi daha varsa bir tane tepe bagajı parselleyeceksiniz zaten, sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. tabi hardcase ise zor bu dediğim, hele akustik + hardcase ise bagaja vereceksin gibi malesef. onda da kırılma riski var, şanssızsan kırılırsa uğraşırsın tazmin etmek için. bir sürü hikaye var böyle yerli yabancı şirketlerde. Oradaki personel uçaktakiler mi yoksa bagajı verirkenki arkadaşlar mı? Hardcase değil bu arada olsa da vermezdim. Bacak arasına alırım diye düşünmüştüm @dana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Gecen thy ankara istanbul uçağına saz ekibi bindi.. Keman saz baglama vb 4-5 kisi bindi. Baş üstü dolabina koydular. Zaten anlamiyorum o isi kucuk el çantaları icin yapmışlar adam 2 tane dev valiz itekliyor icine girsin diye sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=mOzjObnyh18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Koltuğun altına sığmayan hiçbir kabin bagajını bacak aranda vs taşıyamazsın. Hatrack'leri kullanacaksan da, riskli. En güzeli hard case ile kargo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 isin esas mantigi olaganustu bir durum olursa ucakta basiniza kiciniza birsey olmasin..acil tahliyede gecikme saglanmasin..ucagin biryerine zarar verip de yolculari ic etmesin.. el bagaji bile tehdit unsuru .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 goldbären said: tabi hardcase ise zor bu dediğim, hele akustik + hardcase ise bagaja vereceksin gibi malesef. onda da kırılma riski var, şanssızsan kırılırsa uğraşırsın tazmin etmek için. bir sürü hikaye var böyle yerli yabancı şirketlerde. bende niyeyse kırılmasından ziyade soğukta teller büzüşüp hayvan gibi çekip sapın ağzına sıçacak korkusu var. var mı böyle bişi, o bagaj bölümü mega soğuk olmuyor mu, oraya binip kaçmaya çalışanlar donarak ölüyor falan diye biliyorum. bi bilen aydınlatsın pls. hatta o bölümlere canlı hayvan konulacaksa sıcaklığın ayarlanması gerekiyor falan diye biliyorum ama hayvanla bagajın konduğu bölüm aynı mı onu bilemedim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 o eskidenmiş. şimdi donma sıcaklığının üstünde tutuyolar. valizlerdeki tüm çukulatalar donar yoksa... Cargo temperatures vary in our fleet. The Boeing 767 maintains its baggage hold above 7˚C, but the bulk area (where animals are carried) can be heated above 18˚C. “Controlled temperature cargo bins are also available when temperature-sensitive goods are being shipped.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 goldbären said: yerli havayollarında enstrüman maddesi yok yönetmeliklerde, olsa da uygulanmıyor oradaki personelin algısına keyfine göre değişiyor. gitarı gigbag ile sırtına ters asarak (algı yönetimi) kabin bagajı olarak yanında götür. yanında 1-2 kişi daha varsa bir tane tepe bagajı parselleyeceksiniz zaten, sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. tabi hardcase ise zor bu dediğim, hele akustik + hardcase ise bagaja vereceksin gibi malesef. onda da kırılma riski var, şanssızsan kırılırsa uğraşırsın tazmin etmek için. bir sürü hikaye var böyle yerli yabancı şirketlerde. Sunexpress i aradım kabine alamıyoruz ya kargo ya da ek koltuk diyorlar ...abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 bayadır görmedim bu topicten kaybolan yıldızlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 yanlış topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar