Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CRM tarzı bir program ihtiyacı

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

Ben de sorayım ya şuraya.

Bana da dosya/belge/döküman arşivleme için güzel bir şey lazım. Bazıları zaten dijital olan pdf/word vb dosyalar var bazılarını da taratıp ekleyeceğiz vb. Ofiste yıllardır düzensiz yürümüş şimdi bir düzen oluşturmaya çalışıyorum. Amacımız bir dosyaya ulaşmak istediğimizde tozlu dosyalar içinde debelenmemek.

Teşekkürler şimdiden tavsiyeler için.
Sosyal ağlarda paylaş

serjuhan said:

Evet bir arayüz olsun ki sisteme erişebilen kişiler belgelere ulaşabilsin. Gerekirse oradan direk outlook'a gönderebilsin, çıktı alabilsin vb.

biz 3 şubede'de NAS kullanıyoruz. hepsinde de aynı 4 TB'lık NAS kurulu, adobe acrobat pro'yla birleştirip PDF haline getiriyoruz, ya da artık tek tek koyuyoruz.

herkese account açıyoruz, herkesin kendi alanı, bir de public alan oluyo. kişisel dosyaları ya da üzerinde çalıştıkları dosyaları kendi alanlarına kaydediyolar.

iş biriktirmek için de public olan klasörü kullanıyoruz. işi kendi makinasına çekip çalışan işi tamamlayınca dosyayı siliyo ordan.

20-30 kişilik yerlerde çok randımanlı ve ekonomik oluyo.

sipeyskeyk said:

Hatta bu başlığa küçük ve orta büyüklükte işletmeleri için yazılım tavsiyelerini yazalım şunu kullanıyorum çok memnunum vs. gibi.

Rıdvan sende vardır antin kuntin şeyler yazsana

biz bunu kullanmıyoruz ama TRELLO diyo herkes, bi incele istersen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Küçük işletme olarak (hukuk bürosu işte, 4 kişi var) Resilio Sync Home kullanıyoruz biz dosyalar için.

Tüm aletler arasında (PC, Mac, Android, iOS) tüm dosyaları senkronize tutuyor, ofisde de Raspberry Pi 3 sunucu var, onda da yüklü, her zaman erişim için.

Microsoft Office alacaksanız da eğer çok kişi değilseniz Android üzerinden alın. ₺18,99 orada Office 365 Home. 5 bilgisayar, 5 telefon, 5 tablet işte. Microsoft'un kendisinden alınca ₺32,99. Neden böyle bir fark var bilmiyorum ama abuse edin direk. Sonra kullancılara davetiye yollayın, kendilerine özgü 1TB Onedrive da gelsin yanında böylece. Bunu kullanıyoruz biz de, 5 bilgisayar tam doluyor burada.

Posta için de Exchange Online Plan 1 kullanıyoruz, kişi başı ayda ₺14,50. Takvim ve rehberler için de iyi oluyor. Kendi kişisel hesabım da (mail, takvim, kişiler filan işte) bunda, f/p olarak daha iyisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...