Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.launcher Bakin derim ben, epey begendim. Haberler, takvim, son yapilanlar filan epey kullanisli tam sayfa widgetleri var. Google Now'in olmak isteyip de olamadigi olmus.
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 iPhone sahiplerinin böyle işlerle zaman kaybetmemesi büyük şans
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Android'de de varsayilanlarla gidebilirsin yani, dusunmen gerekmiyor.
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 androidde varsaylianlar çöl gibi. insanın canı hep modifiye çekiyor. ama iphone öyle mi, hiçbir boşluğa yer yok. her şey askeri düzen, nizam.
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 baya olmus bence. google bok yesin.
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Ne amacla kullandigina gore degisir Simdiye kadar hic boyle seylere ihtiyacim olmadi.
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 stock pixel launcher kullanıyorum her ihtiyacımı görüyor... microsoftu da biraz deştim baya başarılı ama oturmayan bir şeyler var. Feed tarafı baya önemli benim için mesela widgeta denk geldiğinde scroll bulunmayan widgetın kendisini scrollamaya çalışıp feedi bırakıyor. her seferinde ulen bunu nereden çekicez diye doğru noktaya barnak basmaya çalışıyorum. günlük kullanım aracı olmaya çok yakın, bir kaç kusuru daha var onları da toplarsa şahane bence.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Üçüncü parti widget kullanmıyorum ben akışda, kendininkiler yetiyor bana. Akış sayfasında takvim, notlar ve son aktiviteler var, ana sayfada hava durumu, bir yan sayfasında da tam sayfa haberler. Gestures çok iyi bu arada.
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 iş için xiaomi mi a1 aldık, bu launcherla güzel oldu.
Figh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 GERGE said: Android'de de varsayilanlarla gidebilirsin yani, dusunmen gerekmiyor. http://imgur.com/a/cuWga
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Konu acildigindan beri gelisti epey, Cortana geldi, Google Assistant'tan Siri'den filan daha iyi gibi performansi. Bana oyle geldi en azindan.
Öne çıkan mesajlar