Goering Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 merhaba, Eski 17"-18.5"-19" monitorlerinize talibim. Halihazirda 2 tane 21" kullaniyorum. masaya bir tane daha 21" sigmayacak. hadi cikar ins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Samsung 740n var bir tane bende de, sende İstanbul diye yazmışssın. Antalyada olsa idin 75 liraya senindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 saglik olsun, soran olmus. borsa bakiyorum 3 ekranda. istanbul’da 3. monitoru ariyorum. mecidiyekoyde monitorculere gitmesin param... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 ekran kartında var di mi 3 monitör için çıkış, bağlantı şeklini falan da söylememişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 2 dvi 1 hdmi 1 display port var her turlu monitor olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Valla istiyorsan, kargo senden, vereyim kargoya. Gayet sağlıklı çalışan monitor, şu anda ara ara kullanıyorum. Ama sadece VGA girişi var monitörün haberin olsun. Çevirici ile kullanıyorum zaten gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 abi pahaliya gelir, gecen ekran karti kargoladim. 22TL yazdi. degmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 istanbul'lu patiler, trader'a 3. monitor yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 ben de talibim konuyu ninjalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 OK. anadolu yakasini sen al avrupa yakasi bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 anlaştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar