Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Merabayın arkadaşlar. Bizim siteye yüklenecek 1000 civarı ürün var (950 de olabilir, 1020 de tam saymadık) onların eklenmesi için birine ihtiyacımız var. öğrenci olan, öğrenci olmayıp elinden bu işler gelebilecek birisi de olur, ürünleri ekleyecek. ürünün tanesi yaklaşık 40 saniye-1 dk. arasında ekleniyor. Admin arayüzü türkçe zaten, ben 1 kere göstericem gerisini yapabilir herhangi birisi. Buradan yapabilecek birisi varsa bana mesajlasın. p.s.: durum acil, hiç vaktimiz kalmadı gibi bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drlanbn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Sistem wordpress mi? Kac günde girilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Opencart, XML istemiyoruz. Elle girilmesi şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Durum acilse siz yapın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Attım öm muhtemelen yaparım ölücül bi fiyat vermiyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 ürün başı 0,10 kr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 ne kadar veriyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Ben de merak ettim işin rayicini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar