HaHHa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 http://www.gamersloot.net/catalog/product_info.php?cPath=130&products_id=378 Burdan aldım arkadaslar hemen geldı maıl e key acc ı de aldım. Bıraz pahalı ama yeter artık daha fazla bekleyemıcem... Oyunu yukluoruım sımdı super ya heycan bastı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 84.95 dolar değilmi?[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaHHa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 dedım ya pahalı ama yanı wallahı kafayı yedım yaa sabahtan berı ebay a refresh atıp bakıorum yenı varmı dıe bı yandan aralı felan arastıorum delırecektım aldım yaa yeterrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 wtf? senditten 2 tane alırdın o fiyata hll olsun :)[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hayırlı olsun ben ebay refresher olarak devam ediyorum :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaHHa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 benım dunkum halımsın ıshte:) Bellı bı sayıdan sonra kafayı yıyo ınsan. Abı ınanmazsın orda maılı olan herkesle konustuk onu ırak herkese ask quetıon seklınde felan soru sordum. Satan yok. Bı herıf war malmdr nedır delı ettı hemde power seller adam kutuyu acmam oylece gonderırım dıyo. Dedım kutu benım ac yaz sonra yolla yok dıo nuh dıo peygamber demıo. Bende aldım 84 dolara adama mesaj cekıp akıma gelen tum kufur ettım benı bırazda olsun rahatlattı. 2 gundur uyumuorum account yuzunden acımı adamdan cıkardım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: HaHHa, 12 Şubat 2005 01:09 tarihinde demiş ki: Bende aldım 84 dolara adama mesaj cekıp akıma gelen tum kufur ettım benı bırazda olsun rahatlattı.Helal be, gururumuzsun, sana da bu yakisirdi. ...[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: HaHHa, 12 Şubat 2005 01:09 tarihinde demiş ki: benım dunkum halımsın ıshte:) Bellı bı sayıdan sonra kafayı yıyo ınsan. Abı ınanmazsın orda maılı olan herkesle konustuk onu ırak herkese ask quetıon seklınde felan soru sordum. Satan yok. Bı herıf war malmdr nedır delı ettı hemde power seller adam kutuyu acmam oylece gonderırım dıyo. Dedım kutu benım ac yaz sonra yolla yok dıo nuh dıo peygamber demıo. Bende aldım 84 dolara adama mesaj cekıp akıma gelen tum kufur ettım benı bırazda olsun rahatlattı. 2 gundur uyumuorum account yuzunden acımı adamdan cıkardım :) dvdgaming i diyorsun.aynı uyuzluğu banada yaptı şu anda satanda yok,cins dolu.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaHHa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 apache bı baksana suna ne ısmıs anlmadım http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=11047&item=8168965562 bıde ıdıot doluı hangı server yazmıolar dumur oluorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 85 $ ahaha bu paraya box alırsın[signature][hline]Gece Uçan Pıras@ msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 aha UK tan sattığına göre eu versiyon.dur inceliyorum olursa direk enoya mesaj..[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaHHa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 abı bazı salaklar war dıkkat et uk dan us satan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 question atıp öğreneyim cdkeyide gönderiyorsa önceden süper[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 E işte adam 25 pound a satıyo sen niye gittin aldın 10 dk once 85 dolara. Anlamadım ben olayı şimdi burda biraz bekleseydinya.. mantıksız geldi bana[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaHHa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 abı 2 gundur arıorum delı oldum yetr dedım. Adam burada satıoda bunun uk olduguda bellı degıl. + cd key ı gondermesı de bellı degıl adam kutuyu yollarım dıo bu adamları tnaıdım artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 25 pound a satıyoda ellerinde varmıki[signature][hline]Gece Uçan Pıras@ msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 25pounda satıyor ellerinde varda grief yapıp sadece boxu yollayabilir.questionı bir cevaplasın hele.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaHHa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bu adamda gemici... Payment must be made within 5 days of sale ending. Will Ship on next working day after payment has cleared, uk shiping costs are £3 international £6 by air. INTERNATIONAL BIDDERS THE SHIPPING COST BY AIR IS £6 cd key gondermıo sanrım ama yanıltmayımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaHHa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ask question yapnca cevai nereye gelıo maılemı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 evet bekliyorum cevabı[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 12 Şubat 2005 01:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaHHa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 apache cevabı nereye glıo maılemı yoksa pm gıbı bıseymı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Sealed falan diyor :=) sanmam açsın Adamın açısındanda bakın. "Sen açmıssın bunu almışsın, içinde key yok cd kırık!" gibi hadiselere mahal vermiyor. [signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. [Bu mesaj Virtue-L tarafından 12 Şubat 2005 01:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hesabında hangi mail adresi verdiysen oraya geliyor cevabı.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Virtue-L, 12 Şubat 2005 01:27 tarihinde demiş ki: Sealed falan diyor :=) sanmam açsın o sealedlar patlasın elinde aldığım şeyin keyini yollamayan sürüsüyle adam var,amaçları nedir bilmiyorumki.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar