Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acc Alacaklar Gamersloottan Aldm!!!!!!

HaHHa

Öne çıkan mesajlar

benım dunkum halımsın ıshte:) Bellı bı sayıdan sonra kafayı yıyo ınsan. Abı ınanmazsın orda maılı olan herkesle konustuk onu ırak herkese ask quetıon seklınde felan soru sordum. Satan yok. Bı herıf war malmdr nedır delı ettı hemde power seller adam kutuyu acmam oylece gonderırım dıyo. Dedım kutu benım ac yaz sonra yolla yok dıo nuh dıo peygamber demıo. Bende aldım 84 dolara adama mesaj cekıp akıma gelen tum kufur ettım benı bırazda olsun rahatlattı. 2 gundur uyumuorum account yuzunden acımı adamdan cıkardım :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HaHHa, 12 Şubat 2005 01:09 tarihinde demiş ki:
benım dunkum halımsın ıshte:) Bellı bı sayıdan sonra kafayı yıyo ınsan. Abı ınanmazsın orda maılı olan herkesle konustuk onu ırak herkese ask quetıon seklınde felan soru sordum. Satan yok. Bı herıf war malmdr nedır delı ettı hemde power seller adam kutuyu acmam oylece gonderırım dıyo. Dedım kutu benım ac yaz sonra yolla yok dıo nuh dıo peygamber demıo. Bende aldım 84 dolara adama mesaj cekıp akıma gelen tum kufur ettım benı bırazda olsun rahatlattı. 2 gundur uyumuorum account yuzunden acımı adamdan cıkardım :)

dvdgaming i diyorsun.aynı uyuzluğu banada yaptı şu anda satanda yok,cins dolu.[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

Bu adamda gemici...
Payment must be made within 5 days of sale ending. Will Ship on next working day after payment has cleared, uk shiping costs are £3 international £6 by air. INTERNATIONAL BIDDERS THE SHIPPING COST BY AIR IS £6
cd key gondermıo sanrım ama yanıltmayımda
Sosyal ağlarda paylaş

Sealed falan diyor :=) sanmam açsın
Adamın açısındanda bakın.
"Sen açmıssın bunu almışsın, içinde key yok cd kırık!" gibi hadiselere mahal vermiyor.

[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.

[Bu mesaj Virtue-L tarafından 12 Şubat 2005 01:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...