Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 biraz bakındım net'te forumlardan, başkaları da benimle benzer sorunları yaşadıklarını söylemişler, "almayın" filan da demişler ama geç kaldık bunun için.. :-p olay şu kısaca: gayet güzel cd, dvd yazıyorum altı aydır bu aletle. ama çok ciddi bir kullanım olmadı okuma olarak filan. daha dün 2-3 tane dvd yazmışken bugün "atapi error, kabloları kontrol et, restart et, cd/dvd değiştir" demeye başladı 1 sektör bile yazmayı reddedip. daha önce 3-4 dvd'yi yazarken yarıda kesilmişti kayıt işlemi aynı mesajla, (bunların 3 tanesi dün oldu, sonra yazabildim iki tane nihayet) bugün işleme başlamaya çalışırken gırç gurç diye kesintili sesler gelip reddediyor.. çeşitli forumlarda "firmware, driver yükledim, en kaliteli diskleri kullandım bana mısın demedi" diye yazmışlar, kötü disk de kullanmıyorum hani. herhalde aynı durum oldu ama buradan kimsenin fikri var mı bir sorayım dedim. birisi de "çöpe atacaktım, bilmemneresini yağladım çalışır oldu yeniden" demiş ama neresini nasıl yağlayayım anlamadım da hani.. :-p fıttırıcam yani, koca aleti de ankara'ya geri gönderemem ki bunun için şimdi.. "lg alma" diyenleri dinleseymişim keşke..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 oyy oyy geçmiş olsun. bilmem neresini yağladım diyen adamı yakalayıp söyletsek tam yerini? çook eskiden cdrom un lensini suluboya fırçasıynan temizleyerekten yepyeni gibi yapmıştım.(cahil cesareti ehu :-P) çok bi karmaşık değildi içi. gerçi bunlarla uğraşmadan direkt garantiye geri yollamak daha mantıklı.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 evet ahkam kesmek, ukalalık etmek her zaman işe yaramıyorum sam [Bu mesaj Goering tarafından 11 Şubat 2005 07:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadow_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bende dvd writer alırken baya bir araştırma yapmıştım gerek yerli gerek yabancı kaynaklardan lg nin oldukça vasat ve kısa ömürlü olduğunundan bahsediliyordu hep bende onedenle nec 3500 aldım ve memnunum. sanada geçmiş olsun diyoru. bence düzelir diye fazla umut bağlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 dvd-r'lar nekadar?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 eeehhh.. ben bodrum'dayım, ankara'dan geldiği için makine öyle geri göndermesi pek kolay değil.. dvd-ram de yazabiliyor diye bunu aldık, bir tane yazamadan zortladı gibi.. valla ben 10'luk sanyo dvd-r'ları 5,3 ytl'den aldım geçen hafta buradaki metro'dan.. belki derdime derman olacak biri vardır diye gene yukarı çıksın bu konu.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 2-3 saat dvd'den naruto izledim, hemen çıkarıp boş dvd taktım, şimdi yazar oldu.. :-p aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!! bu mesajı yazarken %53'te kesildiiiiii aaaahhhhhh!!!!!!!![signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar