teti Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ya nedir bu ask dedikleri sey ya ne yer biliyo ne konum nede yaş.ne yemek yediriyo ne uyutuyo insanı bu kadar zormudur bunu yasamak ben mutluyum diyen kac kişi var aranızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ne bakımdan sakıncalı ??[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hakkaten sakıncalı sevgili ne dikenlerimi var[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ben muluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 valla az önce aynısını bi arkadaş söledi. geceleri uyuyamıorum sence napıym .aşık oldum heralde dedi. bende banane lan dedim ama o ayrı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 allah yardimcin olsun..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 mutluluğu ve huzuru aşkta aramayın :) karşılıklı olsa bile.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Fistan, 11 Şubat 2005 01:56 tarihinde demiş ki: ben muluyum Ben mulu değilim ama mutluyum. ;) Bunu da aşka bağlıyorum. Ha tek mutluluk sebebi aşk mıdır? değildir. öyledir diyen varsa sallıyodur,inanmayın.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yellowdream Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 mutlu olmak için seviyor ve seviliyor olmak tek şartmıdır insan hayatın başka nimetlerinden ötürü de mutlu olabilir sevdiğim olmadan yaşayamam diyenler bazı insanlar gözleri, kolları, bacaklı olmadan pekala da yaşıyor aşk herşey değildir onla da onsuz da bal gibi yaşanırrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bekle yakında geçer rahat rahat uyursun çoğu zaman bi kişiye takılmak kolaydır. normal yaşamına devam et başka insanlar tanı mesela.[signature][hline] Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 he he görürsem sölerim[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teti Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 sakıncalı sevgili cok sey ima eder ma benımki farklı bi durum sevgilim 27 ben 19 yasındayım bu bir ikinci benım staj yaptıgım yerde müdür üç iki tane üni bitirmiş bense daha 2.sınıftayım bunu daha uzatmak mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: teti, 11 Şubat 2005 01:27 tarihinde demiş ki: ben mutluyum diyen kac kişi var aranızda Ben mutluyum. Ama şu anda sevgilim yok =) Zaten işin adı koyulana kadar gayet mutlu mesut geciyoki.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mutluyum : )[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teti Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 daha mutlu oldugum günlerde olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben mutluyum..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
curie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 her şeyin bi zorluğu vardır.hiç bir zorluğu olmadan elde ettiğin şeyler sonucunda seni ne kadar tatmin eder ki...mutluluk aslında kendindedir,senin içindedir ve kendiliğinden gelir.mutlu olabilmek için somut bir şey gerekmez her zaman.çevrende seni (her şeye rağmen)mutlu eden binlerce şey var.takıntı yapıp sıkma kendini.mutlu ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerubim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben çok çok çok mutluyum[signature][hline]"In despair, there are the most intense enjoyments, if one is acutely aware of one's own hopelessnes"" Fedor Dostoevsky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 mutlu değilim.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: teti, 11 Şubat 2005 01:27 tarihinde demiş ki: ya nedir bu ask dedikleri sey ya ne yer biliyo ne konum nede yaş.ne yemek yediriyo ne uyutuyo insanı bu kadar zormudur bunu yasamak ben mutluyum diyen kac kişi var aranızda ben de mutluyum şu an bu yaşıma kadar hiç aşık olmadım zaten 15 yaşındayım:lol: aşık olmadan da çok mutlu olunabiliyo yeter ki insan mutlu olmak istesin en ufak şeylerden zevk alabilsin...bunu yapabilenin aşka çok ihtiyacı olmas bence..[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 öyle bişey iddia edende olmadı sanırım :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanna Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 hayat güzel. ben de mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Ben bir kere aşık oldum diyebilirim eğer duyularım beni yanıltmadıysa. Herşeyin bir bedeli var diyebilirim, ama yinede ben tercih ederim bedeli ödemeyi :)[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bende bedel ödemeyi tercih ettiim 2.5 senerdir ödüyorum.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Bedelmiş. Miss gibi aşık oluyosun sonra: yok kalbimi yaktı yok yüreğimi yaraladı falan filan ohoooo paşalarıma bak.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar