Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tutuldum sakıncalı bir sevgiliye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya nedir bu ask dedikleri sey ya
ne yer biliyo ne konum nede yaş.ne yemek yediriyo ne uyutuyo insanı
bu kadar zormudur bunu yasamak
ben mutluyum diyen kac kişi var aranızda
Mesaj tarihi:
hakkaten sakıncalı sevgili ne dikenlerimi var[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
allah yardimcin olsun..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 11 Şubat 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
ben muluyum
Ben mulu değilim ama mutluyum. ;)
Bunu da aşka bağlıyorum. Ha tek mutluluk sebebi aşk mıdır? değildir. öyledir diyen varsa sallıyodur,inanmayın.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
mutlu olmak için seviyor ve seviliyor olmak tek şartmıdır
insan hayatın başka nimetlerinden ötürü de mutlu olabilir
sevdiğim olmadan yaşayamam diyenler bazı insanlar gözleri, kolları, bacaklı olmadan pekala da yaşıyor
aşk herşey değildir onla da onsuz da bal gibi yaşanırrrrrrrr
Mesaj tarihi:
bekle yakında geçer rahat rahat uyursun çoğu zaman bi kişiye takılmak kolaydır. normal yaşamına devam et başka insanlar tanı mesela.[signature][hline] Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim,
Korku ve dehşetin habercisi...
Mesaj tarihi:
he he görürsem sölerim[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki:
git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
Mesaj tarihi:
sakıncalı sevgili cok sey ima eder ma benımki farklı bi durum
sevgilim 27 ben 19 yasındayım bu bir
ikinci benım staj yaptıgım yerde müdür
üç iki tane üni bitirmiş bense daha 2.sınıftayım
bunu daha uzatmak mümkün
Mesaj tarihi:
said:
teti, 11 Şubat 2005 01:27 tarihinde demiş ki:

Ben mutluyum. Ama şu anda sevgilim yok =)

Zaten işin adı koyulana kadar gayet mutlu mesut geciyoki.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
her şeyin bi zorluğu vardır.hiç bir zorluğu olmadan elde ettiğin şeyler sonucunda seni ne kadar tatmin eder ki...mutluluk aslında kendindedir,senin içindedir ve kendiliğinden gelir.mutlu olabilmek için somut bir şey gerekmez her zaman.çevrende seni (her şeye rağmen)mutlu eden binlerce şey var.takıntı yapıp sıkma kendini.mutlu ol...
Mesaj tarihi:
said:
teti, 11 Şubat 2005 01:27 tarihinde demiş ki:
ya nedir bu ask dedikleri sey ya
ne yer biliyo ne konum nede yaş.ne yemek yediriyo ne uyutuyo insanı
bu kadar zormudur bunu yasamak

ben de mutluyum şu an bu yaşıma kadar hiç aşık olmadım zaten 15 yaşındayım:lol:

aşık olmadan da çok mutlu olunabiliyo yeter ki insan mutlu olmak istesin en ufak şeylerden zevk alabilsin...bunu yapabilenin aşka çok ihtiyacı olmas bence..[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.
Mesaj tarihi:
Ben bir kere aşık oldum diyebilirim eğer duyularım beni yanıltmadıysa. Herşeyin bir bedeli var diyebilirim, ama yinede ben tercih ederim bedeli ödemeyi :)[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Mesaj tarihi:
Bedelmiş.

Miss gibi aşık oluyosun sonra: yok kalbimi yaktı yok yüreğimi yaraladı falan filan ohoooo paşalarıma bak.[signature][hline]Beş Hececiler
  • Yeni Oluştur...