ginaly Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Ya kafama ne zamandır takılan bir konu bu. Arabada çakmaklığa taktığım şarj cihazı var. Samsung'un hızlı şarjlı orijinal ürünü. Bu cihazı sürekli çakmaklığa takılı bırakıyorum. Araç komple kapalıyken ve telefon bağlı değilken aküden elektrik çekiyor mudur diye merak ediyorum. Bunu nasıl saptarız? Sıcaklığına falan bakıyorum hani ısınıyorsa çekiyordurdan anlarım diye ama herhangi bir ısınma durumu da yok.
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Selam, Çekiyor diye biliyorum ama oldukça düşük güçler. Sonuçta üstünde power tuşu yok. Dandik bir ürün olmadığı sürece sokette bırakmanın zararı yok bana göre. Saygılar.
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 bazı arabalarda kontağın yarı çevrilmesi gerekiyo falan aktive olması için. ama olmasa bile 5 ayda falan bitirir anca akünü heralde ya. dert edecek bişi olduğunu sanmıyorum.
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 çok verimli bir topik oldu, ikinize de teşekkürler.
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 5 ayda derken hani tabi 5 ay arabayı çalıştırmazsan anlamında. anlamışındır gerçi de yaziim dedim :D
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 BMW Mercedes tarzı araçlarda ve biçok elektronik kontak kitleyen arabalar, anahtarla beraber power veriyor. Anajtarı çekince USB, AUX, ÇAKMAK ve CAMLAR'daki poweı kesiyor. O yüzden aynen devam. Çakmaklı şarjerında LED olmayanlar kısa bi diyot ile LED bağlayıp anlayabilir.
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 arabasına göre değişiyor cevap. focus station ve passat variant var şirkette. kameralar takılı çakmaklara. vw 5dk sonra kesiyor elektriği, focuslar sabaha aküyü bitiriyor mecbur söktük focuslardan.
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 sökmeseydiniz lan fişten çıkarsanız yeterdi HAHAHAHA
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 unutuyor elemanlar takılı, 1 ayda 6 7 kere yol yardımı çağırdılar. hepsinin start stopu çalışmaz hale geldi falan
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 ilk geceden sonra start stop yalan oluyor. bir iki gün sonra da bitiyor.
Öne çıkan mesajlar